![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce poze frumoase! Doctore, chiar ca e frumoasa primavara, narcisele iti dau pofta de viata.
Wow, Lexi, prima floare parca e magnolie, nu-i asa? la noi nu sunt inflorite inca, dar abia astept sa le vad. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Kalua, mi-am amintit ede Englisch Garten (asa se scrie? ca nu mai stiu exact). Imi amintesc campul ala cu leurda, ne plimbam si noi pe-acolo. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Scumpic, imediat vin sa-ti fac o vizita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si aici a fost o zi superba azi, dar pe maine ne ameninta cu zapada, iar. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Chinte, sper sa va lamuriti cat mai repede daca merita sa mai mergeti mai departe impreuna sau separat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) E greu la inceput, dar trece si starea asta. Lotte, bine ca n-ai patit nimic. Distractie placuta in Cipru si iti tin pumnii cu jobul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
helou girlies,
Ce de poze superbe. La noi a fost mohorat ba chiar fulguia azi dimineata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) chinte imi pare rau s-aud, eu din pacate nu cred in pauze, cred ca tot ce se poate rezolva se poate face discutand ce nu se poate rezolva nici o ''pauza'' n-o s-o faca. Lotte hai si eu cu: bine ca n-ai patit nimic. Aici biciclistii au pista separata insa din pacate circula de multe ori foarte agresiv, nu prea tin cont de senele de circulatie, de culoarea semanforolui si bineinteles ca sint o multime de accidente. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) George Clooney? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Mi-ai amintit de o prietena, care isi vedea fostul sot (tot asa, cand era in toane bune) ca seamana cu Mel Gibson. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Chinte imi pare rau, dar asa cum zic si fetele, tot raul spre bine.
Fetele, bine ca aveti voi energie pozitiva, ca vin si eu cu cersitul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Abia am venit de la urgenta, fi-miu si-a rupt degetul nasol de tot, si l-a prins intr-o usa de metal, practic i l-a cam retezat. Hai ca nu mai intru in amanunte. A mers repede la urgenta, am scapat in 2 ore, ceea ce e putin, dar joi ma duc cu el sa vada daca i l-a fixat bine si daca ii trebe tija. Nici n-am putut sa ma uit... Offf, numai belele am auzit in ultima vreme si am si vazut Ma mai uit la pozele voastre cu primavara sa ma mai linistesc, ma luase cu tremurat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
3A, imi inchipui prin ce ai trecut, si inca mai esti cu sufletul la gura.Multa sanatate si sper sa fie bine baiatul.
Chinte, dupa o pauza iubirea poatea sa se opreasca, sau sa creasca.Sper ca la voi sa creasca! Cleo draga, eu nu inteleg, cum de gatesti atatea bunatati si mai esti si slaba pe deasupra (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Kalua, dar unde sunteti voi, in vacanta, sau acasa?Ca imi pare a fi o atmosfera de vacanta, cu lac, rate si broscute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ieri cand ma intorceam de la Galati, mergeam eu pe autostrada cu vreo 150km/ora, si vad pe banda de urgenta un maxi taxi, multa lume, si un barbat culcat pe jos.De oprit, nu oprise nimeni, asa ca am pus frana, si m-am oprit eu.Adica am mers cu spatele pe banda de urgenta cativa km, ca dupa frana, eram cam departe (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) I se facuse rau soferului de maxi taxi, era semi inconstient.Bine ca a avut puterea sa se opreasca de la condus inainte sa i se faca rau de tot. Asteptau ambulanta. Masina aia statea de o ora acolo, si nu oprise nimeni sa vada ce-i cu ei.Eu n-am putut sa-i ajut cu nimic, aveau nevoie de un dr, asa ca am plecat. Aaaa, buna dimineata!!! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Chinte, sper sa se aseze lucrurile, asa cum vrei tu! Vai 3A, ce chestie urata a patit baietelul tau. Multa sanatate! Lotte, ai condus tu pana la Galati? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Si in dimineata asta am o durere de cap ciudata!
Ieri am fost intr-un orasel vecin la un targ de antichitati, si mi-am cumparat o lacusta, pe care o sa v-o arat diseara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta era singura accesibila ca pret. Am vazut o masa care costa 1600 euro (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am facut si poze dar cu tel, si sper sa reusesc sa le descarc. Un inceput de saptamana minunat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Ce plimbarete ati fost weekendul asta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) As fi vrut si eu sa ma plimb, dar a trebuit neaparat sa fac curatenie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Roxici, dar eu sunt mare!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 07:58 AM |
|