IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
scorpirescu
post Apr 6 2009, 08:45 AM
Post #811

Musafir

Si scorpirescu a condus din cluj pana in neamt si inapoi. Si el ii mic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
blekytza
post Apr 6 2009, 09:05 AM
Post #812

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!

3A sanatate multa la baietel!

+Quote Post
kalua
post Apr 6 2009, 09:12 AM
Post #813

Musafir

Neata!

3A, mi s-a facut chielea de gaina. Sa dea Domnul sa nu mai trebuiasca operatie, nimic.

Pesca, Englischer Garten se numeste in limba autohtona (ma duc in Englischen Garten, ma plimb prin Englischem Garten). Noi rar ajungem pe-acolo in mod normal.

Saptamana asta e scurta la noi, fiind Pastele duminica, avem liber de vineri. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Cnad plec intr-o scurta vacanta.

+Quote Post
dr_wise
post Apr 6 2009, 09:25 AM
Post #814

Musafir

Buna dimineata!
Olelele, muica, ce de lume plimbareata duminica aceasta! Brava la fete!
3A, multa sanatate si sa-i treaca cat mai repede problema. Am uitat de vremurile cand era fiu-meu mic si-mi facea surprize d-astea cu adrenalina destul de des.
Pesca, amore nu seamana cu Cloney deloc, da' asa-mi place sa-i spun cand imi pica drag... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E maxim-maximorum de dragalasenie!
Nici aici n-au inflorit inca magnoliile, da' le astept la cotitura. Poate de Pastele catolicilor si Floriile noastre.
Eu declar inceputa saptamana curateniei si deschise listele de cumparaturi pentru Paste. Am inceput cu vinul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...am si eu o grija...Am gasit Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra de Valea Prahovei, din 2003, si asa m-am bucurat, incat am cumparat 5 sticle (2 le fac cadou Robertei), iar uneia i-am facut "sonde" ieri la pranz.
Ai dreptate, Kalua, pana joi trebe sa termin cumparaturile.

+Quote Post
kalua
post Apr 6 2009, 09:32 AM
Post #815

Musafir

Ei da, doar si sambata-i deschis.
Eu ma bucur ca imi iau talpasita si n-am de facut absolut nicio pregateala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 6 2009, 10:55 AM
Post #816

Musafir

Neata fete! De fapt, nu mai e neata, eu am fost matinala azi, m-am trezit la 9 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E primavara in toata regula afara, numa` bun de plimbarica! Superbe pozele!

+Quote Post
albinuza
post Apr 6 2009, 11:19 AM
Post #817

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Maiiii, am niste tateeeee (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Asa de mari si de frumoase si de tapene (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 6 2009, 11:23 AM
Post #818

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Fetele din Italia sunteti bine? Am citit acum ca a fost cutremur in centrul Italiei, cel putin 27 de morti si raniti? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 6 2009, 11:31 AM
Post #819

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

E na? Io nu am auzit nimic! Kary e mai spre mijloc. Poate stie ea ceva. Kary? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 6 2009, 11:48 AM
Post #820

Musafir

Unde-i Padova in centru Italiei, bre? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Numeroşi locuitori din L'Aquila, localitate din centrul Italiei afectată luni de un puternic seism, au început să părăsească oraşul de teama unor replici.

Cu valize în mână şi pături pe umeri, oamenii se îndreaptă spre ieşirea din oraşul devastat de cutremur.

Echipe de salvare însoţite de câini efectuau căutări printre dărâmături în acest oraş, potrivit imaginilor difuzate de televiziunile italiene.

Majoritatea locuinţelor din centrul istoric au fost avariate şi numeroşi locuitori preferă să rămână pe străzi decât să intre în clădiri, conform unui fotograf AFP.

Cea mai afectată zonă este situată "pe o circumferinţă de 30 de kilometri" în jurul capitalei provinciei Abruzzo, au precizat echipele de salvare.

Cutremurul s-a soldat cu cel puţin 27 de morţi şi 30 de persoane dispărute, potrivit unor surse medicale.

sursa: Mediafax

+Quote Post

137 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2025 - 01:55 AM