IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Apr 6 2009, 12:04 PM
Post #821

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Am zis ca e MAI spre centru, comparativ cu mine, care-s aproape de iesirea din tara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Am facut la acel targ 2 ture cu un minicooper! Si la cat de mult imi placeau masinile alea, acum sunt fan declarat pe viata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si mi-a facut si control la ochi, si un alcooltest. Aveam 0.39 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bausem o bere medie si un paharel cu nu stiu ce prostie, pe care m-a pus seful sa o beau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Stiti care e partea interesanta? Ca si sefu a baut axact aceeasi cantitate, dar el avea 0.13 alcoolemie!
Si ne-a explicat politistul ca e din cauza metabolismului. Ca femeile absorb mai repede, lucru care mie nu mi se pare corect deloc. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu nu am auzit nimic de cutremur inca! O sa caut si eu pe net..
Go to the top of the page

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 6 2009, 12:24 PM
Post #822

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

QUOTE(albinuza @ Apr 6 2009, 11:19 AM) *
Maiiii, am niste tateeeee (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Asa de mari si de frumoase si de tapene (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) dar cum veni vorba de tatele tale, Albi?

+Quote Post
albinuza
post Apr 6 2009, 12:27 PM
Post #823

V.I.P.

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eee da ce tre sa vina? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Is fericita si io pentru cateva zile, si tu ma intrebi unde a venit vorba? Ma minunez eu atata tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
I'm so happy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nici nai pot sa dorm pe burta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 6 2009, 12:30 PM
Post #824

Musafir

E groaznic ce s'a intamplat din cauza cutremurului... 10 000 de cladiri afectate, 50 morti (la ora asta deocamdata) si raniti foarte multi si inca sunt persoane disparute... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cred si eu ca lumea este in panica, chiar in toata Italia, desi cutremurul a avut loc in Abruzzo...

Berlusconi a declarat stare de urgenta....

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 6 2009, 12:48 PM
Post #825

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

QUOTE(albinuza @ Apr 6 2009, 12:27 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eee da ce tre sa vina? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Is fericita si io pentru cateva zile, si tu ma intrebi unde a venit vorba? Ma minunez eu atata tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
I'm so happy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nici nai pot sa dorm pe burta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ahh, ok am crezut ca am ratat o discutie picanta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Dar ar trebui sa te puna pe ganduri, poate e un bebe in progres (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
albinuza
post Apr 6 2009, 12:49 PM
Post #826

V.I.P.

Nu, e o menstruatie in venire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
happyCat
post Apr 6 2009, 12:53 PM
Post #827

Musafir

Hellou!

Ce pacoste cutremurul asta, eu nici nu auzisem inca, am stat cu nasul in contabilitate pana acum.

Eu azi noapte am visat ca ma prinsese nenea politistul cu radarul iar mama mea incerca sa ii dea spaga niste carne de porc! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca azi am condus cuminte cuminte.

Kalua, tare faine sunt brscutele alea in calduri! Si la noi a fost sezonul deja, la vecina in helesteu e plin de gelatina din aia cu punctulete negre. Si la noi sunt, dar mai putine. E foarte fain sa vezi cum evolueaza, punctuletul ala devine o virgulita neagra, apoi incepe sa se miste si se transforma in mormoloc. Apoi mormolocul creste tot mai mare si face picioare, intai in spate si apoi in fata si apoi devine o broscuta mica mica cat o unghie! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 6 2009, 01:20 PM
Post #828

Musafir

Eu am auzit la prima ora de cutremur, la radio, asta era prima chestie care-o spuneau la stiri. Si stirile-s tot la o jumatate de ora.

Avem noroc de-o vreme splendida in continuare si tare-mi ridica moralul treaba asta. Azi vroiam sa ies si cu colegii, si cu Mr. kalua, fiica-mea, la o terasa, dar asta mica are mosafira cu innoptat, iar fetita aia e diabetica si a avut saptamana trecuta o criza urata de hipoglicemie, asa ca stau acasa si fac eu mancare sa fiu impacata ca nu se intampla nimic.

+Quote Post
Lexie
post Apr 6 2009, 01:42 PM
Post #829

Musafir

Hello!

3A, multa sanatate baiatului, sper sa fie totul bine si sa se vindece cum trebuie degetul.

Albi, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Kalua, din cauza pozei aleia cu ouale de broasca am visat ceva tare aiurea, ca-mi crescusera pe gat, in 3 locuri, niste formatiuni mari (ca un fel de pungi pline cu ceva), cat palma si nu mai puteam de frica si stiam ca e ceva nasol. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Eu's la work, fericita de vremea asta frumoasa, am mancat, iesit in curte 10 minute la aer si soare pentru digestie si acum back to work. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
3A
post Apr 6 2009, 01:57 PM
Post #830

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Multumesc fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sper si eu sa se opreasca doar la atat, fara operatie sau mai stiu eu ce.
Azi avem ninsoare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si 2 grade...

Am citit si eu acum de cutremur, arata nasol, cred ca a fost si lung.

Va pup si o zi buna

+Quote Post

137 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 01:36 AM