![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Mie mi se pare aiurea chestia asta cu kg...pai tre` sa fie calculat in functie de inaltime...IMC-ul (indicele de masa corporala) de exemplu...eu daca am 1.64 si mi-e ok cu 49 kg si arat normostenica , asta inseamna ca nu pot dona, ca nu am 58 ? (mda, pot dona, la mica intelegere cu asistentele de pe acolo)...
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deedee si eu am inceput sa gandesc ca tine si sa ma bucur de fiecare clipa.
Vecino, lasa depresiile si pun'te pe picioare! Eu nu pot dona momentan, ca trebuie sa ma refac dupa nastere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ce tragedie s-a napustit asupra italienilor. Pe mine ma pun pe ganduri masurile tampite la nivel fiscal pe care le ia guvernul Boc. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, si eu sunt revoltata de ideile astea crete cu care vin. E absurd sa platim, ca micro, 540 lei LUNAR obligatoriu. O absurditate, ne ruineaza efectiv! Nici nu vreau sa ma mai gandesc, destul m-am enervat in weekend pe tema asta.
In alta ordine de idei, am fost cu mami la cora sa luam cereale si am ramas "blocata" 1 ora si mai bine in cabina de proba, mi-am luat rochite sa probez si ba imi trebuia numar mai mic, ba imi placea si avea defect, ba nu mai gasea numarul respectiv si tot asa. Pana la urma mi-am luat o rochita, imi place mult, vroiam sa-mi iau acelasi model pe alta culoare insa avea defect si cealalta, desi era tot numarul meu, era un pic mai mica, nu stiu cum, au gresit la fabricatie. Asa ca am ramas cu o singura rochita purchased. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza! Azi vaz catzalu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Sa vedeti catzalu si sa beti o stacana de ceva si pentru mine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si sa faceti poze! Inca 3 zile de lucru. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Am eu aparatul pregatit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fanny, m-am imbracat cu rochita, asa ca ma vedeti deseara. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Noi avem liber joi si vineri - weekend prelungit. Ce-o mai face Philia? N-a mai dat pe la bar in ultimul timp... sau cel putin asa mi se pare mie. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
pentru mine vreo 3 si 1/2, dar ar putea fi greute.
Dar dupa zilele muncitoresti vin Floriile si e rost de sarbatorit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lex, ies la 7.20 de la serviciu si n-am cum sa ajung la intalnire. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, il iau si eu p-al meu, sa fie ocupata si cealalta parte a zilei. O sa plimb catzalul prin herastrau sau gradina botanica putin, si sa facem si niste poze, nu de alta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu sunt prost dispusa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nici eu nu pot dona sange cu cele 45 de kile ale mele.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 11:33 AM |
|