![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Eu am avut TBC cand aveam 7 ani am stat vreun an la sanatoriu si m-am ales cu o cicatrice pe plaman, deci sar din schema si eu ma gandeam ca pot dona sange da' nu stiam care sunt toate conditiile. Aia cu celule stem mie nu-mi suna prea bine. 3A OMG ce nasol, ce-o fi pe capul vostru, sper sa fie totul bine si sa va vindecati fara urme. 3A du-te la biserica, poate te ajuta si asta. Al meu sot cand eram acasa tot se ducea la donat ca are grupa B si avea o colega de munca care mama ei avea leucemie si ii ruga tipa pe cativa colegi, ca din timp in timp ii schimbau sangele mamei ei. Am fost si noi in padure si am vazut un ditamai iepuroiul salbatic facea niste salturi. Dragut tare. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Fiica-mea m-a intrebat daca e ruda cu iepurele de Pasti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu vreau sa mergem la gradina botanica tare mi-ar place, cred ca e tare frumusica acum primavara, poate in wee care vine tragem o vizita. Szimcsi te-am visat acum cateva nopti ca ne-am intalnit si eu tare m-am bucurat ca te-am intalnit. Aici au inflorit magnoliile, tare frumusele. Prin parcuri sunt o gramada de lalele inflorite. In wee care vine cica e simfonia lalelelor, un eveniment local cu multe flori si ciocolata anul asta o sa fie un targ de ciocolata si ceva concerte, suna bine din auzite, acu' nus cum o fi. Vroiam si eu sa fac cozonac si am uitat ca n-am aparatul de nuci si mi s-a stricat chopperul la blender, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) tre' sa-l duc la reparat ca e in garantie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si mie mi-ar placea sa ne vedem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apropo de vise, am visat tare urat azi-noapte, mi-am adus aminte acum. Am visat ca imi murisera amandoi parintii in ceva accident. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si simteam lipsa lor atat de real, incat m-am trezit cu un gol in suflet. De-aia sunt prost dispusa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Tare nasol cu visul, lasa-l sa se duca, nu te mai gandi la el. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Poate ma nimeresc si eu la vre-o intalneala in Craiova, ca tot vrem sa mergem, am inteles de la Mr.Mon ca e un parc tare fain la voi si am zis ca o sa mergem in the future si in Craiova in vizita. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
kary, vroia si studentica mea sa mearga de vineri pana luni la Lago di Garda, la Bardolino, dar azi a venit si-a spus ca-i preconizata vreme rea, ploaie, asa ca nu se mai duc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Daaa, avem un parc de vis (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/parc-romanescu.jpg) (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/Craiova_-_Parcul_Nicolae_Romanescu_.jpg) (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/251392356JukTSp_ph.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Eu sunt in "priza" de dimineata sa speram ca tin pasul toata ziua. la noi se anunta ploi de maine pana pe saptamana viitoare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Wow...nu`mi imaginam ca Parcul Romanescu e atat de fain... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) fain, Szimcsi...
Neata ! Azi am liber de la scoala...e "Ziua Mondiala a Sanatatii" ! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Ce simpatica e Jo, ''ma duc sa plimb catzalul'' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
kary, vroia si studentica mea sa mearga de vineri pana luni la Lago di Garda, la Bardolino, dar azi a venit si-a spus ca-i preconizata vreme rea, ploaie, asa ca nu se mai duc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Era preconizata ploaia. Dar ei cu preconizarile stau prost. Ieri spuneau ca va ploua, azi au schimbat ideea si daca te uiti si pe situl asta: meteo anunta pentru sambata 20 de grade si soare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar chiar si cu ploaie aerul este foarte cald, am simtit'o pe pielea mea weekendul trecut cand la 11 seara desi ploua erau 14 grade si era cald si bine. Noi am planificat deja mini vacanta inainte de plecarea mea in Romania si nu dam inapoi, am si zborul spre casa luni de la Verona. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
kary, multumesc, i-am trimis linkul.
Voi sunteti diferiti fata de studentica si prietenul ei, crede-ma! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La noi se tine destul de bine vremea (joi cica va picura nitel), va fi mai frumos si cald aici decat la Madrid la sfarsit de saptamana. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:20 AM |
|