IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
dr_wise
post Mar 24 2009, 12:59 PM
Post #91

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nu mi-e frig, c-am sange de vipera!
Pai cu ce sa merg? TGV face 2 ore pana la Paris, asa ca-l consider o varianta taman buna. Plus ca-i tare ieftin, daca iau bilete din timp. Parca 50eur/pers dus/intors la cl a II-a. Iar clasa a II-a la astia arata super!
Hai c-o tai la sport sa trag de haltere si sa-i admir lui Fred fesierii. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ciresica
post Mar 24 2009, 01:03 PM
Post #92

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Neata.

Eu toata dimineata m-am dat de ceasu mortii sa gasesc un colet pe care l-am trimis in octombrie in Constanta. Am trimis PV pentru el, dar cei de acolo nu mi l-au dat semnat cand au primit coletul, eu am uitat sa-l mai cer, nici mail nu am dat. Si acum ma intreba lumea de el, ca unde e, de ce nu e la noi. Nu stiu unde mi-a fost capul sa nu dau nici un mail, sa nu ma zbat pentru hartii. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De acum scanez orice prostie, sa imi fie invatatura de minte. (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)

Voi ce faceti?

+Quote Post
albinuza
post Mar 24 2009, 01:07 PM
Post #93

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu fac preturi pentru niste piese pe care cel mai probabil nu le vom executa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 24 2009, 01:10 PM
Post #94

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu fac doua ore per sedinta. Si combin aerobicul cu fitness.

Ciresico, eu dupa asemenea experiente m-am invatat sa cer semnatura pe orice predau.

+Quote Post
Ciresica
post Mar 24 2009, 01:25 PM
Post #95

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Da, mi-au ajuns si mie emotiile de azi. Nu mai scapa nimic de acum. :|

Acum citesc revista Blu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Saptamana asta suntem fara seful mare si 2 zile si fara seful meu direct asa ca huzuresc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
bulina
post Mar 24 2009, 01:35 PM
Post #96

Musafir

Buna de cu dimineata si Bula Bula deodata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szi la febra musculara baie fierbinte face bine- trebuia aseara sa faci chiar, dupa efort, se relaxeaza muschii.
Sa faci acelasi tip de miscare dar la o intensitate mai mica.
Mananca multe proteine sa ajuti muschiul si niste miere+/- polen.
Data viitoare ia o aspirina inainte de efort si apoi fa baie fierbinte.
Deja la a 3 tura nu mai faci (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

La mine e frig dar e soare si atata vreme cat nu mai vad zapada e ok.
Si sper ca Angel incalzeste vremea pe la ea pe-acolo sa putem sta pe vreo terasa ceva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 24 2009, 02:06 PM
Post #97

Musafir

Chiar bulina, mai un pic si vii hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gasim noi vreun loc sa ne refugiem, indiferent de vreme (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
deedee29
post Mar 24 2009, 02:48 PM
Post #98

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Szi nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar te inteleg perfect. Prima data am fost la aerobic intr-o zi de vineri, iar weekendul care a urmat abia ma puteam misca din cauza febrei. Cel mai rau era dimineata, parca eram complet anchilozata. Acum sunt la a 5-a sedinta si nu mai simt febra decat foarte putin. Cui pe cui se scoate.

Am avut o zi oribila si nici macar nu s-a terminat. De dimineata am fost la o sedinta idioata in locul sefei mele, care nu mai presteaza astfel de intalniri. De ce sa-si piarda ea timpul pretios cand poate sa ma caruteasca pe mine?. Erau acolo numai sefi si parasefi si hop si eu, de la nivel tehnic sa ma bag in seama. Nu ca as avea vreun stres, cred ca oricum stiu mai multe ca ea, dar tot ma scoate din pepeni situatia asta, cand refuza sa se duca si la intalniri cu staif.
Iar colac peste pupaza, acum am pe cap o raportare nesimtita, care nu se mai termina (documentul e pentru cei de la Comisia Europeana, iar astia cred ca merg pe principiul "de ce sa fie simplu, daca poate sa fie complicat?"). Si nu ar fi atat de rau daca nu ar trebui sa raportez despre proiecte demult apuse, de care s-a ocupat o tipa care acum e in concediu pentru cresterea copilului, iar dosarele ei sunt varza. Le ling de pe la 11 si abia am reusit sa inteleg cate ceva. Sunt plina de nervi (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .
In seara asta, cand o sa-mi zica aia la tae-bo sa imi imaginez ca lovesc cu pumnul/piciorul in cineva, o sa am foooarte multe mutre simpatice la care sa ma gandesc.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 24 2009, 02:52 PM
Post #99

Musafir

Haideti, bre, inca 2 persoane la mafie. Ce? Vi-e frica de scorpirescu?

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 24 2009, 02:53 PM
Post #100

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Deedee, numai sa nu lovesti pe cineva din greseala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bulina, mersi de sfaturi. Deja am bagat o aspirina si am adaugat lamaie in apa pe care o beau, sper sa imi fie mai bine maine.

Ma duc sa dau o raita pe la retete, nu stiu ce sa mai gatesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 07:17 AM