![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
De ce oare tu m-ai cunoscut De ce oare tu m-ai cunoscut Si de ce pe brate m-ai tinut Gura tu de ce mi-o sarutai Daca-i vrut uitarii sa ma dai. hai toate-n cor!! deee ceee oare tu m-ai cunoscuuut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la noi se cam someaza dupa cum videti ceea ce nu ma ingrijoreaza foarte tare ...deocamdata. zilele trecute si la wc ajungeam in ultima secunda. ce delicate bleky |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bag unu-doi la cor, dar numai daca nu va deranjeaza behaiala mea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am fost la terasa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , mai inainte am venit. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi dati de mancat , baut va cant io romante pana ma trimiteti acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu Szi ce frumos e parcul, musai tre' sa tragem o plimbare prin el sa vedem cand. Al meu sot a fost cand era copil si isi aducea aminte ca e tare fain, da' nici eu n-am crezut ca e asa fain.
3A eu ma gandeam sa nu fie vre-o chestie d-aia de ti-o face cineva care nu te are la suflet, eu nu prea cred in chestii d-astea si sper sa nu fie asa, da' e bine sa mergi totusi te mai linistesti, ca cred ca ce a fost in sufletul tau. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) . Pe Kalua bag seama ca a apucat-o romantismul, (IMG:style_emoticons/default/super.gif) Am facut cozonac printre mers in parc si mers la tenis cu copilul, maine pun poze ca azi am fost aproape toata ziua afara si numa' sed sunt asa obosita, ma tulesc in ceva timp la somn. This post has been edited by Master of Norules: Apr 7 2009, 08:33 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mancare si beutura nu-i problema dar daca sinteti chiar asa catastrofe mai bine mimati sau si mai bine cant numai io. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) (oricum cu gurile pline cam urat exemplu ar fi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
sint vocea 3-a dar trec la soprana fara probleme |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
huh??? de unde ai dedus ca as fi catastrofa???
si cine-a zis ca as canta cu gura plina... kalua lasa ca-ti cant tie, Cleo e cam recalcitranta azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa ceva.... This post has been edited by bulina: Apr 7 2009, 08:55 PM |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
ok deci o hranim si amuzam pe kalua ca vad ca altcineva nu e interesat ASA ceva ... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Canta-mi, scripcare! Dau de mancat si de beut si cafele produse de Jura. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
cobzar batran... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
gata, va spun good bye, auf wiedersehen, au revoir alea alea... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de mancare, mie iar mi s-a facut foame/pofta de ceva, numai ca nu ma incanta nimic din ce am prin casa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 03:45 AM |
|