![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Eu mi-am schimbat aseara parola la yahoo ca se stramba la mine imi dadea error connection, pana mea nus ce avea si acum sa ma uit la poze si am uitat parola ce-am pus-o aseara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (sunt cu pluta azi) asa ca am schimbat-o din nou. Eu m-am trezit iar la 10 si eu la fel catine Jo, nu-mi place deloc trezitul dimineata, cand m-oi duce la job, nus cand o fi asta, mi-ar place sa lucrez schimbul 2 sa nu ma trezesc cu noaptea in cap. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Am vazut fetele, tare frumoase si vesele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si eu am probleme de cateva zile cu messengerul, de fiecare data cand intru ma deconecteaza dupa cateva minute, informandu-ma ca sunt logata de pe alt pc... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...ce-o insemna asta? Ca ma matraseste careva?....Ce naiba sa vada in corespondenta mea?! Domle, eu sunt intr-o mare dilema...mi-a raspuns Roberta la e-mail. A zis ca nu poate veni de Pastele catolic, fiindca de abia i s-a terminat vacanta si se pregateste de examene (e la Londra). De abia prin iunie s-ar putea sa ne viziteze. In concluzie, eu pentru cine luai vin romanesc (o vinoteca intreaga!!!) si prepar tiramisu?! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Mai bine o taiam si noi pe undeva in plimbarici. Acu' e prea tarziu. Dar Pastele urmator asa o sa fac! Kalua, felicitari! Mare dreptate ai avut s-o tai la Madrid! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore schimba parola, ca asta'i semn ca intra altcineva pe messu' tau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mi s-a mai intamplat si mie asa, dar nu imi stia cu siguranta nimeni parola! E posibil sa fie de la ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu azi vreau sa fac ardei umpluti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aseara am facut ciorba de perisoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am pus si io niste poze pe grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce? numai voi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by albinuza: Apr 8 2009, 12:13 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hopa Albi cu motoru' (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) Foarte frumos! O poza cu muza nu ne arati? (IMG:style_emoticons/default/secret.gif)
Cine ne povesteste si noua la mafia? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, tare bine-ti sta pe motor. Cine-s fetitele alea?
Carmen, bine ca nu te-a anuntat in ziua de Paste. Trebuia s-o faca mai devreme, a mon avis. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eee muza nu e fotogenica neam. E asa de urat in poze ca nici mie nu-mi place de el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fetitele sunt fetele stapanilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-am uschit la masa. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia uitati ce face Scorpirescu atunci cand nu-l vedem noi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Click!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Albi, dar ce bulan frumos ai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu nu inteleg care e Lexie, ca toate fetele sunt frumoase. Ioanaraluca, parca ai mai slabit. Pup. |
|
|
![]()
|
|
Bulan cam maricel acum! Am nevoie de un motor si de un minicooper (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ia uitati ce am eu acasa, agatat de bec (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/IMG_4067.jpg) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/IMG_4068.jpg) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/IMG_4070.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:05 PM |
|