IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Lexie
post Apr 8 2009, 02:32 PM
Post #941

Musafir

Albi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) N-as putea tine un lacustoi agatat de bec.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Apr 8 2009, 02:34 PM
Post #942

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

haide bre ca is doar niste frunze frumos impletite! Arta domnule arta!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ma gandeam ca poate m-oi trezi intr-o noapte si m-oi speria de ea si arunc vreo perna in tavan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Lexie
post Apr 8 2009, 02:37 PM
Post #943

Musafir

Eu cam de asta nu as tine-o, mi se pare ca insectele nu se potrivesc cu mediul meu cozy de acasa. Insectele out, oamenii in. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 8 2009, 02:43 PM
Post #944

V.I.P.

Adica ai preferea sa agati un om de bec? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Stilul meu de acasa e stilul smuls haotic! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 8 2009, 03:04 PM
Post #945

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

neata girlies

albina foarte sexy pe motor si motoruuuul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) din pacate pasiunea mea moare incet cand ma uit la soselele din quebec, no way sa ma urc pe-o vitezana doar ca sa ocolesc 1 milion de gropi

sa-i uram intr-un glas bulinei drum bun si vacanta minunata

ieri in autobuz am stat langa 2 fete de liceu, blonde platinate care pur si simplu m-au ingrozit! Au barfit jumatate de clasa, si-acum fara sa ma camuflez in usa de biserica niciodata n-am barfit pe cineva cu asa cuvinte rautacioase ''proasta, idioata, grasa, urataaaa'' samd si vorbeau atat de tare incat jumatate de autobuz amutise.
In opozitie totala la intoarcere am vazut 2 tineri, el si ea, veseli, discreti, frumosi, baiatul era asa de dragut ca incepusem sa ma gandesc: ''noh, asa ceva mi-ar place pt Karli'' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

la noi ningea viscolit azi (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 8 2009, 03:45 PM
Post #946

Musafir

auzi, si eu ma uit cateodata la baietasi cu acelasi gand, dar nu pentru Karli, ci pentru Nina. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai exista si de-aia, de la opozitie, in fata carora ma gandesc ca ce fac daca-mi vine copilul cu asa unul la usa? (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)

Ia stai sa ma scobesc de-o reclama pe tema asta, sper s-o gasesc.

Am gasit-o, vine fata tatii si-l prezinta pe prietenul ei
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jqXL4LOuI2E&hl=de&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jqXL4LOuI2E&hl=de&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

+Quote Post
Cleo
post Apr 8 2009, 03:49 PM
Post #947

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

lasa ca din aia (IMG:style_emoticons/default/diespam.gif) vad zilnic , cu turul pantalonilor pe la genunchi samd

American idol e in plin sezon si e un tip Adam Lambert de care o sa auziti cu siguranta, este absolut fantastic, e din cu totul alta liga fata de colegii lui de conscurs. Pe site-ul oficial pun clipurile din concurs si daca aveti chef de ceva special cautati-l. Efectiv ti se face pielea de gaina de incantare.

vazut reclama nici un zan rupt din anii 60 nu-mi place

+Quote Post
dr_wise
post Apr 8 2009, 04:05 PM
Post #948

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu sunt de partea cealalta a baricadei...de cate ori ma anunta fiu-meu ca-i place o fata, imi aduc aminte de reclama la Nokia 3G sau Vodafone 3G, nu mai tin minte, e una din primele reclame la serviciul 3G. Un adolescent le prezinta parintilor noua lui prietena...o gagica emo, cu belgiug in nas, parca si pe limba...nu mai tin minte.
Gata!
Mi-am schimbat parola pe yahoo, sper sa n-o uit.
Am fost la Pilates.
Mai, fratilor, cum ii place lui Kalua ikebana asta, nu inteleg (parca Kalua era cu Pilates), ca pe mine ma doboara din primele 5 minute. Prefer un maraton de step sau tae-bo.
Sunt ca o vaca desalata acum si trebe sa ma adun, ca vreau sa fac niste legume grill cu mujdei.

This post has been edited by dr_wise: Apr 8 2009, 04:07 PM

+Quote Post
albinuza
post Apr 8 2009, 04:21 PM
Post #949

V.I.P.

Eu am aceeasi parola numai ca putin sucita la toate conturile pe care le am pe oriunde.
Lacusta rools! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Firma pentru care lucram noi acum, una dintre cele 3 pentru care mai lucram acum, si cea mai mare, inhide de luna viitoare pana in septembrie (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) we're screwed (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 8 2009, 04:29 PM
Post #950

Musafir

Da, bre, mie-mi place, dar pe alta parte pe mine ma seaca tae-bo-ul, iar stepperul il urasc cu pasiune de cand a aparut. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Imi place ca-i si amuzant, unii pur si simplu se darama din pozitia x (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , o prietena de-a mea tipa cateodata ca ea nu poate sta nu stiu cum ca are bratele prea scurte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Cand mergeam cu Mr. kalua la aceeasi sala intra pana si el la orele astea. Ma cam ofticam eu, el e vana si le facea pe toate mai bine si mai lung decat subsemnata, dar acasa haiul era mare pe barba Pilatesului.

Cleo, in urmare si-asa deci, cum procedam daca ne vin copilele cu de-aia cu pantalonii pe vine? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Am uitat sa tot zic ca m-am tot gandit la bulina de azi dimineata, sa ajunga cu bine in tara!

+Quote Post

137 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 04:10 PM