IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 95 96 97 98 99 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cleo
post Apr 8 2009, 08:09 PM
Post #961

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(Jo @ Apr 8 2009, 12:46 PM) *
No Cleo... lasa ca si eu m-am mutat la al meu din prima zi, si eu sunt fata faina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

aha! (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) lasa ca mi-amintesc povestea ta ce crezi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ai avut noroc Jo desi mutarea a fost foarte riscanta. Nu te-as lua pe tine ca model de: mai faceti asa. Sper sa nu ma intelegi gresit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
E foarte diferita imaginea vazuta acum, fatza de vremea cand nu aveam copil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

scumpic, este? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
sefa mea e innebunita dupa show eu mai spre final il urmaresc si comentam in fiecare miercuri si joi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Roxa cred ca nu, insa nu pot sa vorbesc in numele ei.
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Apr 8 2009, 08:10 PM
Post #962

Musafir

Cleo, da` nici eu daca as mai fi pusa inca odata in situatia aia nu cred ca as reactiona la fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 8 2009, 08:18 PM
Post #963

moderator

Pe vremea studentiei mai stateau baieti la noi (ce modaaa) insa cand sint amandoi din acelasi oras si mult prea tineri eu sint contra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In anul I in prima dimineata, m-am dus la spalator numai in pantaloni de pijama si prosopul peste bust si ma spal si cand sa dau prosopul jos aud miscare in jur ma uit in stanga un baiat, ma intorc spre dreapta altul ''wtf!'' ma gandeam ''asta nu-i camin de fete????'' apoi m-am dat pe brazda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 8 2009, 08:37 PM
Post #964

Musafir

Hello. Eu taman am venit de la munca. Dom'le am niste carcei crunti. Si ma apuca si in somn. Si tip (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 8 2009, 08:43 PM
Post #965

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Craiova este in delir. Avem 2-0 cu Dinamo. Si se urla prin cartiere ca la razboi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 8 2009, 08:45 PM
Post #966

moderator

rozy ai lipsa de magneziu

+Quote Post
rozy
post Apr 8 2009, 08:48 PM
Post #967

Musafir

Dap, banuiam eu ca am lipsa de ceva. Am sa vb cu doctora de familie(numai sa dau de ea,ca are toate telefoanele inchise) si sa-mi dea niscaiva vitamine/minerale d-astea, si sa-mi fac si un set de analize

+Quote Post
kalua
post Apr 8 2009, 09:17 PM
Post #968

Musafir

Aici nu prea e moda sa se mute repede impreuna si in niciun caz prea tineri. E mai bine asa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu stiu. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si dupa aceea, cand relatia are nu stiu cati ani si fiecare-i invatat sa faca ce si cum vrea intre cei patru pereti ai sai, se muta impreuna si se despart. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Voi toate vedeti lighioana aia lacusta? Eu am zis ca-i o calugarita cand am dat ochii de ea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 8 2009, 09:32 PM
Post #969

moderator

Eu m-am exprimat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
casatoria de proba? n-am nimic impotriva insa cand scolile s-au terminat, carierele au inceput samd de pe la 23-25 de ani incolo pt ca pot apare complicatii. Aici in quebec concubinii (uratel cuvant) au aceleasi drepturi (poate minuscule variatii) daca e sa se desparta ca si casatoritii, conjoint de fait sau common law spouse.

nu stiam despre ce lacusta vorbiti si fii-mea a primit una de la un gradinar cubanez apoi am mai vazut si la alti turisti.

+Quote Post
Lexie
post Apr 8 2009, 11:47 PM
Post #970

Musafir

Am ascultat si eu melodii cantate de concurentii de la American Idol chiar acum... intr-adevar, Adam zici ca s-a nascut pe scena, are clasa, fler, stofa de star. Imi plac si alte voci, dar el este the first. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

Imi place si vocea lui Kris, a cantat foarte fain Ain't no sunshine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 95 96 97 98 99 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 10:06 AM