![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Salutare fetele, vazut si eu poze, faine!
Lacusta rules, dar eu tot nu m-as incumeta sa o agat de lustra, tot asa cum ai spus si tu, ca ma sperii de ea noaptea. Fetele, eu sunt la faza de negare cu fi-miu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) adicatelea nici nu vreau ma gandesc ce o fi mai departe....El e unul dintre cei cu pantalonii in vine(relativ, ca nu-l las eu chiar cum ar vrea el), asa ca poate are parte de o tipa de treaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dau eu azi prima trezirea.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Nee, nu te cred ca nu te duci din nou la somn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hola!
Sa bem o cafea in cinstea lui Szi! (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/Coffee-2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Sper sa reusesc si eu sa ma trezesc azi. O sa depun eforturi considerabile! Promit! Io as bea o bere in cinstea lui Sz, dar e si prea dimineata, si sunt si la munca, asa ca o las pe diseara. Sa ne traiesti mandro (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Azi e joi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai e si maine si gata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Szimczi sa ne traiesti si sa ai parte de multe surprize placute si multa bucurie.
Eu is tare toleranta mi se pare ca fiecare are perioada lui de nebunie in viata si adolescenta e una din varstele nebune asa ca cred ca ar trebui sa fim intelegatori fata de ei. Acum eu am facut multe abureli in adolescenta poate am intrecut limitele in unele cazuri, da' mai tarziu am dat mai putin cu capul decat daca n-as fi trecut prin perioada aia de tabacire daca pot spune asa. Decat s-o iei in freza mai tarziu cu amorurile sau cu toate ce nu esti lasat de parinti in adolescenta, vine o vreme cand parintii nu mai pot sa-ti impuna limite si atunci le faci pe toate care n-ai fost lasat atunci. Eu chiar stiu cazuri. Eu cred ca independenta cu cat e mai mare cu atat te descurci mai usor in viata. Asta cu statul impreuna chiar nu mi se pare un capat de cer, pai daca oamenii se inteleg e posibil sa ramana impreuna si daca nu se inteleg la un mom. dat tot se despart si decat sa treaca printr-o casatorie timpurie si un divort poate e mai bine asa. Albinuta mie imi place ca esti originala si e simpatica lacusta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Multumesc mult fetelor. Va servesc si eu cu un dulcic: (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/Coffee-Break.jpg) Am patru buchete mari de flori pe birou: lalele, narcise si doua buchete cu mai multe combinatii de flori. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani Szi (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Sa ne traiesti Szi! Kalua, o fi plecat deja in vacanta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:27 AM |
|