IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 97 98 99 100 101 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
blekytza
post Apr 9 2009, 09:46 AM
Post #981

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!

La multi ani Szi! o zi faina azi alaturi de cei dragi!

Roxi pup la printesa azi la 2 luni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 9 2009, 09:48 AM
Post #982

Musafir

De unde atata, sunt pe metereze. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Abia maine.

Neata! Eu iau o cafea si-o bucata de tort fara fructe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai sa ne traiesti, Szi!

+Quote Post
happyCat
post Apr 9 2009, 10:19 AM
Post #983

Musafir

Neata!

Ma infrupt si eu cu o felie de tort si o cafeluta, ca nu mi-am terminat micul dejun azi dimineata! Hai sa traiesti, Szi!

Aici a inceput sa ploua maruntel, bleah! Maine suntem liberi (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

Kalua, distractie frumoasa la Madrid! Poate o vezi pe Posh p-acolo!

+Quote Post
dr_wise
post Apr 9 2009, 10:22 AM
Post #984

Musafir

'Neata!
Sa traiasca sarbatoritele zilei, Szi si Sara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cu ce incepem de dimineata? Sampanie sau laptic? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
M-as infige si eu intr-o felie de tort, daca-mi da voie "guru" MM... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Kalua, distractie frumoasa in minivacanta de Paste! Cand pleci, in dupa-amiaza asta?

This post has been edited by dr_wise: Apr 9 2009, 10:23 AM

+Quote Post
lotte
post Apr 9 2009, 11:06 AM
Post #985

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Szi, la multi ani, sa fii iubita!

Pup pe Sara si pe Rox.

Sa aveti o zi faina!

+Quote Post
Bia
post Apr 9 2009, 11:37 AM
Post #986

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Ziua buna, fetelor!
Azi am fost la doctor si mi-a spus ca am vaginita bacteriana si ca sunt multe cauze de la care se poate face dar ca se poate si lua si de-asta este necesara si tratarea partenerului. Acuma, mi s-au insirat la cauze de la antibiotice (pe care le-am luat cam 2 saptamani si cam puternice pentru ca nu-mi trecea tusea) pana la tampoane interne, sex oral si lenjerie din materiale sintetice sau igiena intima nerespectata. Cum nerespectata? Ca eu ma spal de 2 ori pe zi minimum. Cica si daca e prea des e rau. Eu nu mai inteleg nimic si sunt cam ingrijorata. Nici nu stiu daca sa ma iau de al meu sa-l fac cu ou si cu otet sau nu. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ca asta imi vine sa fac dar ma gandesc ca poate omu' nu-i de vina. Ce dracu? Chiar asa nu mi se poate spune EXACT de la ce e? Mama mi-a zis ca-s paranoica. Voi ati mai patit asa ceva?

+Quote Post
Jo
post Apr 9 2009, 11:57 AM
Post #987

Musafir

Pink, eu una fac candidoza si vaginita intr-una. Eu sunt super sensibila, si fac de la orice. Cum ti-a enumerat si tie: de la lenjerie intima din materiale sintetice (chiar si de la balsamul de rufe uneori), de la antibiotice, de la spalat excesiv. Nici eu nu pricepeam cum e spalatul asta excesiv, pana m-a mustrat doctorita ca sa nu ma mai spal de doua ori pe zi, ca odata e suficient, ca distrug toata flora bacteriana acolo si de asta ma trezesc cu tot felul de minuni. Asa ca m-am supus. Nu stiu daca e si mr. al tau de vina, e posibil sa fie si din cauza lui. Asta nu inseamna ca e ca bts-ul, ca el a luat de la x si ti-a plasat si tie.

+Quote Post
Cleo
post Apr 9 2009, 12:05 PM
Post #988

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

neata girlies

zana a venit peste mine azi noapte nici nu mai stiu din ce motiv si desi ador s-o simt acolo in pat cu respiratia ei dragalasa si mutra mica nu pot sa dorm (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Pink si sapunul pe care-l folosesti e important, flora bacteriana se distruge la spalaturile vaginale dese nu la o spalare normala. Foloseste un sapun mai bland.

Jo, din cate stiu toata lumea are candida insa nu se manifesta la fel sau nu o face deloc. Am tinut la un moment dat un regim de 3 saptamani: fara lactate, fara zahar si fara otet se pare ca cele 3 favorizeaza aparitita candidozei. Faceam afte destul de des in vremea respectiva.

la noi e ultima zi de munca din saptamana (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 9 2009, 12:06 PM
Post #989

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Ma spal cu gel intim Nivea (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) .

+Quote Post
Cleo
post Apr 9 2009, 12:12 PM
Post #990

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Schimba-l si vezi ce se intampla.
Eu am incercat demachiantul Nivea (la ochi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si puteam sa jur ca mi-am dat cu acid in asa hal ma usturau ochii, bulinei ii place. Deci e ceva n produsul acela care mie nu-mi prieste.
Poate ai patit la fel. Incearca un sapun, gel de dus pt bebei de exemplu. Roxi stie care-s bune in Romania.

+Quote Post

137 Pages V  « < 97 98 99 100 101 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 06:22 AM