IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 98 99 100 101 102 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Apr 9 2009, 12:48 PM
Post #991

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(3A @ Apr 9 2009, 06:49 AM) *
Nee, nu te cred ca nu te duci din nou la somn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Din nou la somn?! Neeh, nu veneam de acolo, caci altfel nu as fi fost asa matinala. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Pink, nasol. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu am un gel de la Dove si nu mi-a facut probleme pana acum. Stiam totusi ca cele mai bune ar fi Lactacyd.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 9 2009, 01:28 PM
Post #992

Musafir

Maine dimineata plecam. Temperaturile in Müncehn pana luni se vor invarti intre 21 si 24 de grade, iar ma Madrid: maine max. 11 grade si ploaie, dupa aceea vreo 15, apoi 17. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 9 2009, 01:35 PM
Post #993

Musafir

Ce nasol Kalua (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Pana la urma si pe lac (cica ?! )vor trage niste rafale de ploaie dar macar vor fi 20 de grade...

+Quote Post
angeldust
post Apr 9 2009, 02:03 PM
Post #994

Musafir

Mai eu acum am vorbit cu o amica care sta in Roma, legat de cutremurul acela, cica e f nasol. Ca ii evacueaza in fiecare noapte, deja a devenit imuna. Ea in zicea ca au fost 200 de replici la cutremurul ala (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mie nu imi venea sa cred. Si cica in Roma s-au simtit 4 destul de puternic. Si ea zicea ca au murit 4 romani. Giiiiz ce nasol. O cred si eu ca abia astepta sa vina maine in Ro.

+Quote Post
kalua
post Apr 9 2009, 02:15 PM
Post #995

Musafir

Da, de-astea tot s-aude si aici la stiri, nasol.
Si eu trebuie s-o sun pe-o amica de-a mea care-i la Rimini, iar sora-sa la Roma (sora-sa e mult prin delegatii lungi in strainatate, poate a avut nororc si nu-i acasa).

kary, studentica nu mai pleaca la lac, ci la Praga acum.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 9 2009, 02:29 PM
Post #996

Musafir

Sunt 5 romani morti... Peste 278 morti, 1500 raniti, si zeci de mii ramasi fara casa...

Tragic este ca dupa ce ca este sfarsitul lumii acolo unii nesimtiti infractori imbecili ca nu stiu altfel cum sa le spun profita de situatie si anunta false cutremure ca sa iasa lumea in strada si ei sa intre la jefuit. Un alt imbecil, macelar vindea carnea in zona cu 80 euro kg (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Oricum italienii se sustin intre ei iar guvernul le ofera destul sprijin, au cu ce (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Oricum e jale...Nici nu vreau sa ma gandesc cum s'ar fi descurcat Romania cu asa ceva...

+Quote Post
Cleo
post Apr 9 2009, 02:46 PM
Post #997

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

3A stai sa ne lamurim cu nadragii aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
exemplu si-apoi inchei: pustanul cam slinos, cu rucsacul pe un scaun (in autobuz) si picioarele pe altul, autobuzul ticsit si lumea jenata sa-l deranjeze... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Citeam in ziar ca Berlusconi cu umorul lui ''binecunoscut'' le-a spus sinistratilor sa mearga la plaja ca-i la o ora de condus, e plin de hoteluri si statul plateste, si ''folositi crema solara'' . E cumplit sa-ti pierzi tot ce ai agonisit.

In masina dimineata ascult un post de radio anglofon 2 tipi si o tipa, femeii i-a murit fratele zilele astea infarct la 56 de ani. A vorbit putin despre asta si-a incheiat in lacrimi ''look around you because all that might be gone tomorrow'' . C'est vrai!

+Quote Post
Cindy
post Apr 9 2009, 02:50 PM
Post #998

V.I.P.

Doamne fereste Kary, la cate blocuri cu bulina (aka cu risc seismic major) avem in tara. Citisem undeva ca in Bucuresti, se preconizeaza ca aproximativ 400 de cladiri ar putea sa se prabuseasca la un cutremur de intensitate similara cu cel din 1977. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 9 2009, 02:55 PM
Post #999

Musafir

Pai practic in momente din astea iti dai seama ca viata sta pe un fir de ata subtire, ca intr'o secunda poti muri, poti pierde totul... La ora 3 noaptea trezit din somn sa vezi cum totul in jurul tau se prabuseste este cumplit. Eu nu vreau sa ma gandesc ce simt parintii care si'au pierdut copiii, am vazut o mama si un tata care si'au pierdut fata de 16 ani si baiatul de 20, pe amandoi in cutremur...E cumplit.

Exista speranta si Dumnezeu. O tanara de 21 de ani a fost scoasa de sub daramaturi dupa 40 de ore in viata...

Aici la un cutremur de aproape 6 grade pe scara Richter s'au prabusit zeci de mii de cladiri...Un sat a fost practic spulberat...

+Quote Post
Cindy
post Apr 9 2009, 03:08 PM
Post #1000

V.I.P.

Sincer eu nu inteleg cum a fost posibil asa ceva de mare amploare intr-un stat dezvoltat, precum Italia. Seismologii nu au spus nimic in legatura cu o astfel de posibilitate? Cladirile nu sunt consolidate?

+Quote Post

137 Pages V  « < 98 99 100 101 102 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:59 AM