![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Teo, te anunti acum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu-i asa?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu m-as mai baga.
Am terminat de fiecare data foarte dezamagita. Sunt infectata cu virusul jocului insa incerc sa-i rezist cu stoicizm. In plus, eu nu pot seara, doar in timpul zilei...Mai mult va incurc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si nu am credibilitate, dovada fiind faptul ca niciodata nu termin jocul. Nici macar cand am fost povestitor. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lili (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cum vrei tu dar daca iti place sa joci nu da inapoi, distreaza'te si nu pune la suflet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Fanny are mult de lucru, Lexie la fel...Cireasa nici ea nu poate iar Jo nu raspunde... Nu ne strangem indeajuns (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Spun pas de data asta.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, bre teo bre, scorpirescu promite ca nu te voteaza in prima zi. Numa a doua eventual (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ni giucam, nu tre sa castigam musai.
Hai, bre invisible, scrie o data. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by scorpirescu: Mar 24 2009, 05:47 PM |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
hai ca ma bag si eu editia asta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No bun. Dupa ora 7 se baga Fanny. Dar cred ca se baga ca si povestitor. Deci daca vrea Fanny povestitor, joci tu Szi?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
e ok ca jucator,
ma bag ca sa ma killeriti din start |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sooo: Diana, Invi, Scorpi, Albi, Fanny, Lili, Angel si eu. Acum ar fi interesant de gasit povestitorul Szi, ca vad ca a fugit si sper sa nu o fi scapat la sala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:46 AM |
|