![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca Fanny si-ar fi dorit sa ramanem in cantomanet si sa o plangem de aici! Albi, ai auzit dintr-o sursa sigura sau tot de la paparazzi?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iniante sa fiu sportiva, sint un om care respecta traditiile! La priveghi se bea ceva!~ Ce fel de oameni sinteti voi daca nu va rugati penreru sufletul ei! Hai, omoriti-va sa va luati de-o grija1 Si dupa aia muscati-va intre voi!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hopa acuzatii in grup (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Maat ce le facusi mai? De frica ca vrei sa te retragi la manastire si vor pierde meciurile fara tine iti sar in cap?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi scuze, eu nu vreau sa fii suparata pe mine. Trebea sa zic asta, mai ales ca te-am vazut pe aici.
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa faca bors! De-aia a murit Fanny! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ele nu invata NI-MIC!
OF TOPICCCCCCCCC S: Szi e super fain om, nu se supara. daca se supara, ma duc miine la ea cu o tona de inghetata de ciocolata sa ma injure si sa ne ierte. Szi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
io nu mai inteleg nimic :| Unde e fanny care mi-a dat directie in viata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (adica spre poarta adversarului)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Invi, dar tu esti asa... cam nu stiu... evziv... Ai fugit departe de noi sa nu te putem atinge?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unii bocesc, altii acuza si dispar, altii se fac ca nu inteleg si altii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Bai fratilor surorilor si tot neamu' draga de Fanny ne'a dat s mancam ne'a facut faimoase ne'a crescut ne'a educat ne'a intarit si noi asa o rasplatim. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu ce sa zic, Angel. am senzatia ca numai vrea sa pipareze povestea.
Pe cand Albi a vazut ca te-ai luat de Maat si hop si ea. Ce-i asta: QUOTE Si am auzit eu acum ceva timp ca ravneai la postul de antrenoare!Chiar Fanny mi.a spus ca vroiai sa ii iei locul, dar ea nu te putea lasa, pentru ca bei si asa ceva nu face o jucatoare! Si Lilisor:QUOTE Albi, ai auzit dintr-o sursa sigura sau tot de la paparazzi?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpirici dar vad ca esti foarte pusa pe treaba in seara asta. Caine pana la moarte (sic!) sau cu alta ocazie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:49 PM |
|