![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si cand v-am zis ca Rozy-i mafiot...nu m-ati crezut. Pur si simplu am nasu fin. Mi se spune 'mama Omida' in viata de zi cu zi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Buna treaba doftorici. Bine macar ca i-ai gasit pe mafioti. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da io nu inteleg atunci de ce ne'ai ghidat spre Roxi, am omorat'o nevinovata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si doar eu ma indreptam spre Rozy iar tu m'ai dus la un om nevinovat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si ete cum se sfarsi... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ok, deci am dat-o in bara cand am ales sa o matrasesc pe madutz desi primul instinct a fost doctoreasa. Am crezut ca kary ii politistul si a intrebat de madutz. Asta cu Madutz a fost gandita.. era o strategie, bre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ii clar: revin la strategia: no strategy, no thinking.
Anyway.. nu inteleg de ce s-a inchis jocul. Ca sa nu ma fac de ras?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Probabil daca incercam sa ma declar eu politist si sa spun ca dr minte nu ma credea nimeni, desi doctoreasa a votat prima noapte roxi si nu rozy despre care stia sigur ca e mafiot. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar asa...Doftore de cine si cand ai aflat?
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, Carmen a sarit la gatu' meu din cauza era convinsa ca eu sunt cu Rozy mafioata.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca eu eram politistul nu ma luam dupa Doctoreasa si votam Roxa, as fi ramas la Rozy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In alta ordine de idei va pup si am fugit cu treburi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) So Doctore Roxa nu avea cum sa fie cu Rozy, s'au votat chiar de la inceput (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
S-a incheiat jocul ca madame Garcea a incheiat ancheta si a descoperit mafiohotii. N-avea sens s-o lungim doar de dragul de-a pierde vremea, mai ales ca-i o zi asa frumoasa de plimbare.
Hai, la joaca afara. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Politistul a intrebat initial de Rozy pe care o credea in cardasie cu Roxi. de aici si votul. Ulterior a intrebat de Scorpi. Si am incalecat pe o sa... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao!
Am intrebat din start de Rozy si povestitorul mi-a confirmat imediat, dar n-am vrut s-o casapesc din prima, am zis s-o mai las sa joace, doar de dragul de a face can can putin. Azi dimineata am intrebat daca Scorpi e mafiot, la fel, mi s-a confirmat. Ce era s-o mai lungim? Veni, vidi, vici. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo doftoreaso, ai fler ce mai (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
De rozy eram si eu convinsa ca este dar eu credeam ca e in cardasie cu tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma inscriu si la urmatoarea editie ... cand a incepe ...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st May 2025 - 02:09 PM |
|