![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci fetele de invitatie. Eu am fost la pregatire. Daca nu sariti maine neata pe mine cu "de ce sunt tacuta" ma bag. Saptamana asta stau acasa chipurile sa fac pentru bac... Asa ca va anunt dinainte ca voi fi mai tacuta.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Refresh
Lexie povestitor Jucatori: Scorpi Kary Rozy Angel Roxa Madutz Doi doritor? Sau macar unul? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat? Szi? Sweet? Jo? Lost? Walpu?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu incepem in seara asta?
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-as jucaaa, ca am nevoie de un pic de distractie, dar saptamana asta am programate proiecte pana si noptile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , deci astept sa se mai elibereze un pic programul. Mersi Kary, Scorpi si Madutz de invitatie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Distractie faina! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai vrea nimeni?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
O asteptam pe Albinutza ca deja ii tura viitore (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si pe Szi... sa ne zica daca joaca sau nu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cum bre e tura viitoare?
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) hai ca ma bag, da sa stiti ca am ceva treaba, si daca dispar o perioada e din cauza de treaba d reparat de la colega (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sooo
Lexie povesteste Jucatori Scorpi, Kary, Roxa, Angel, Rozy, Madutz, Albi O persoana ? Sau incepem in 7? |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu voi lipsi intre 5 si 8juma-9. Pregatire (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de la 6 la 8, dar de obicei ne mai tine. Dupa 9 sunt aici si pana in 5.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd June 2025 - 12:45 AM |
|