![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
No problem si eu voi lipsi intre 6 juma ora voastra si 9 (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Numai ca ar fi interesant daca am gasi a 8a persoana |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu nu ma joc
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa dau drumul la poveste in curand, sa am toate datele necesare. Am si eu foarte multa treaba la serviciu, sa-mi fie cu iertare daca intarzii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
_______ (IMG:http://cache.foxsaver.com/thumbnails/2008/04/10/1061990644l.jpg) Intr-un satuc cochet din Franta... Intr-o dimineata de primavara, sub cerul acoperit de nori se aude galceava pasarilor trezite din somn de picaturile de ploaie se scutura frunzele. Usor, lumea se trezeste la viata. Dintr-o casa de pe malul Loarei, acolo, unde-s muscatele frumos asezate, se aude un tipat terifiat. Jaqueline, mama delicatei Kary Antoinette isi descopera fiica sugrumata cu o esarfa alba, de matase. Alaturi, o poza facuta cu putin timp in urma, in umbra Le Tour Eiffel... si cat era de fericita, mititica. Prietenii, apropiatii, vecinii, cu totii se intreaba ce a dus la asemenea nenorocire. Raman sa descopere adevarul: Scopi Rennee, Roxana Francoise, Angel Coco, Rozy Annette, Madutz Brigitte, Albina Marie-Claire. (IMG:http://cache.gawker.com/assets/resources/2008/03/frenchkiss.jpeg) This post has been edited by Lexie: Mar 31 2009, 03:49 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai ce nervi...Chiar asa din prima. Nu'i corect... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) No bine, have fun...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel Coco (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, eu tre' sa plec, am absenta motivata asa ca nu va luati de mine.
Si Kary, ai mare dreptate, asa din prima, tu care vroiai sa joci atat de mult. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Va pup, vorbim pe la 9. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
O mai gad! Biata Kary! Si era asa de indragostita de frumusetea din poza! Si asa de fericita, in sfarsit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Cine era oare asa invidioasa pe fericirea ei incat sa-i ifi facut asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce cruda soarta a avut si Kary Antoinette si de ce frumusete rapitoare era ea in tinerete. Oare cine i-o fi vrut raul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi eu cred ca tu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta asa ca prea te-am stresat noi sa joci. Ce-ai zis: asa, na, sa-ti ajunga!
No, saraca Kary ce-si mananca acum unghiile din cauza unor mafioate ticaloase dintre voi. rrrr |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da Scorpi, eu. Ca doar ne alegem singuri rolurile nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd June 2025 - 08:40 AM |
|