![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa Rozy? Razi de numele meu? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Aneto!
Kary sarmana, sigur o sa vina sa le bantuie pe criminale rautacioase care i-au rapit singura bucurie in viata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu tura asta cred ca nu ma mai aliez cu Rox sa aflam criminalii ca nu stiu de ce instinctul meu imi spune ca ea ar trebui sa fie pe lista principalilor suspecti (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nasul meu e in revizie, n-am nici o idee si mi-e rau si somn de mor. Ma duc sa fac un dus, poate mi se pune greieru in miscare si dezbatem un pic (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu' si io ma gandeam la fel: sa nu ma aliez cu tine, ca sigur esti mafioata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Cine putea s-o ucida pe Kary? Ea care juca cu atata placere. Doar tu.
Esti pe lista de suspecti. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buai,ia hai sa ne dam cu parerea, poate terminam o runda in seara asta.
Angel, i feel you. Roxi ar putea fi the bad guy. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Roxi, nici tu nu ai o idee rea. Angel might be the one (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
I feel you, too. Si eu cred ca tura asta Roxi tre sa fie mafiot. Si cred ca e cu Albi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca sa faca lucrurile mai interesante, povestitorul va anunta ca a extras rolurile din joben, a preluat moda de la Fanny. Anyone can be anything (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa o fi, dar eu tot cred ca Roxa e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai voteaza cineva ceva? Ca ma duc la treburile mele daca nu |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai gagici, stiu ca va vine greu sa credeti, dar chiar nu-s mafiot. Sincer, si eu eram mai mult ca sigur ca Lexie ma va pune mafioata, ca n-am mai fost demult, dar uite ca jobenu' i-a ales pe altii.
Angelu', esti mafioata, asa-i? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt aproape sigura. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpirescu tocmai s-a certat cu vecini nebuni si beti.
Albi si Madutz, voi ce spuneti de Roxa? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Je suis a la maison!
Pai dupa cum se ataca Roxy cu Angelu', aproape ca simt ca sunt mafioate impreuna! Da sa stii ca nici cu tine, Scorpi nu-mi e rusine, dupa cum ai sarit asa la capul meu din prima! Dar deocamdata ma axez pe Rxy si Angel! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd June 2025 - 03:11 PM |
|