![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok... nice am observat eu.
Avand in vedere ca sunt putini cetateni ramasi posibili mafioti, ma gandesc ca mafiotii ar risca prea mult sa se lege fix de partenerul lor. E doar o parere, nu tre sa fie si corecta. Si cum Atat Albi cat si Madutz si Rozy o considera pe Angel un posibil mafiot, iar eu nu sunt mafiot.. Angel nu are cu cine sa fie. Pentru motivul asta iese momentan din cercul meu de suspecti. Raman in cer Rozy, Albi si Madutz. Perechea Madutz-Rozy iar o scot pentru ca Rozy o banuie pe Madutz. Raman: Albi - Rozy sau albi - Madutz. Ca urmare votul meu (primul) e Albina. Votez Albi. Fiind asa putini poate e un moment bun sa se anunte politistul. Stripper nu avem. Mai putin in cazul in care nu are nimic sa ne spuna: adica a intrebat fie de Kary, fie de Roxi. Daca insa a intrebat de una din cele ramase (4 la numar) e cam rezolvat cazul. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Linistite, ba chicotind, ba tragandu-se de faldurile rochiilor, madamele de pe Rue de Channel isi expun parerile, tropaind cu condurii lor de colo-colo.
Se aud soapte cum ca ar fi suspectata de odioasa crima madame Coco Angel, ba e suspectata Madutz Brigitte, altii spun ca Scorpiresque Rennee ar acuza fara dovezi, si iac-asa lucrurile sunt din ce in ce mai incurcate. Cu stetoscopul de gat, distinsa Roxanne Francoise marturiseste ca este medic si doreste sa-si dovedeasca astfel nevinovatia. Unde vor duce cararile incurcate ale acestui caz intrigant? Voi prezenta, pe rand, personajele: Coco Angel (IMG:http://blog.wfmu.org/freeform/images/4941094_097c31c78c_o.jpg) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu's buey. Nu's nu's nu's mafiot. Ce naiba? Ma agit aici degeaba?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Madutz, tu nu esti. Eu nu sunt. Rozy nici ea. Nici albi. Roxi e doctor. Karu nu mai e. Cine-i mafiot?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ehh...Eu nu's mafioata si basta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pfffff...Lexie, biletelele tale nu m-au vrut mafiot, da' tu vrei sa ma sinucid...urasc blondele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma oftic, vroiam sa fiu eu aia pe motor,ca si asa ma bate un gand... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Scorpi, are ceva sens ce zici tu acolo (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca atare, votez Madut |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bre Scorpi, daca e sa o luam dupa teoria ta, nici tu cu Angel nu v-ati banuit. Asadar pot merge pe aceeasi idee ca sunteti mafioate. Si pot sa zic si eu la fel nu? Eu nu sunt mafioata, asadara raman Madutz, Rozy, tu si Angel!
Eu pe Madutz o cred ca nu e mafiot! Ar mai ramane perechile Scopri- Angel, Angel- Rozy, Scorpi- Rozy! Asadar votez Scorpi Am mers pe logica ta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez Angel. E prea tacuta pt stilul ei.
PS: Poate terminam o tura azi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 12:47 PM |
|