IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 107 108 109 110 111 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
rozy
post Mar 31 2009, 10:16 PM
Post #1081

Musafir

Pai cum adica de ce nu o votez pe Albi,ca ea e cea mai suspecta. O fi pentru tine. Pentru mine mai suspecta e Madut. Si nu vad de ce tii asa mult ca toata lumea(sau macar eu) sa vada lucrurile ca tine. Te simti cumva in pericol de matrasire si incerci sa atragi pe cineva de partea ta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu ma bag la somn. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by rozy: Mar 31 2009, 10:23 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 31 2009, 10:25 PM
Post #1082

Musafir

Nope, nu tin ca toata lumea sa aiba aceeasi parere ca mine. Dupa cate vezi, i-am dat dreptate Albinei sa traga ce concluzii vrea.
Am pus numai niste intrebari sa va vad cum raspundeti si sa mai aflu chestii.
O astept si pe Angel sa vedem ce zice. Poate ca ea e police ... vad ca voi nu ati spus nimic referitor la asta.

+Quote Post
Lexie
post Mar 31 2009, 10:27 PM
Post #1083

Musafir

Voturile se prezinta astfel:

Scorpi > Albina

Rozy > Madutz

Madutz > Angel

Votarea ramane deschisa pana va ganditi si razganditi, anunt maine ora limita pentru depunerea voturilor finale.

Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 31 2009, 10:38 PM
Post #1084

Musafir

Well...va zic si eu noapte buna.
Si o rog pe Lexie sa nu inchida pana nu intru si eu.

+Quote Post
Lexie
post Mar 31 2009, 10:54 PM
Post #1085

Musafir

Nu inchide Lexie, oricum tu ai spus ca lipsesti intre 15 si 19-20, deci pana la ora 15 e timp sa voteze toata lumea si poate sa incepem runda urmatoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 1 2009, 12:02 AM
Post #1086

Musafir

Mai imi pare rau ca vi-am tinut jocul in loc, am avut ceva probleme (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Sincer logica lui Scorpi mi se pare suficient de buna, amu daca e mafiot asta e, inseamna ca e deja prea buna pentru jocul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Asa ca votez Albi

+Quote Post
Roxana_
post Apr 1 2009, 08:42 AM
Post #1087

Musafir

Eu oscilez intre Angelu' si Albina tura asta.
Daca o votez pe Angelu', va fi egalitate si cineva trebuie sa-si schimbe votul. Daca Albina e cetatean, mi-ar parea rau sa ma iau dupa multime.
Eu zic ca Madutz nu e mafiot. Asa-mi pare. De restu' nu stiu nimic si vad ca politistu', daca mai e in joc, nu prea ne ajuta.

Spuneti-mi zi mie va rog, la jocul de 7, daca nu eliminam un mafiot din prima tura, pierdem? Adica sunt doar 2 ture?

+Quote Post
albinuza
post Apr 1 2009, 08:46 AM
Post #1088

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!
Pe mine m-ati convins ca sunteti impreuna!
Votez Angel pentru ca nu a venit si ea cu teorie, si a luat-o pe a lui Scorpi de buna, ceea ce, dupa cum am spus imi itareste convingerile!
Daca vreti sa ma omorati nu aveti decat!

+Quote Post
Roxana_
post Apr 1 2009, 08:50 AM
Post #1089

Musafir

Am uitat ca mai erai si tu de votat Albi.
Oki, deci votez si eu Angelu' si politistul sa se gandeasca bine de cine intreaba la noapte.

+Quote Post
Lexie
post Apr 1 2009, 08:51 AM
Post #1090

Musafir

Tot ce se poate: Daca mafiotii raman in continuare 2 la numar si ziua se ucide un nevinovat, raman 2-3. Noaptea mafiotii vor omori pe cineva si castiga - asta doar daca nu nimeresc doctorul care se salveaza pe el insusi sau politistul salvat de doctor. Atunci se mai prelungeste o tura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Voturile se prezinta astfel:

Scorpi > Albina

Rozy > Madutz

Madutz > Angel

Angel > Albi

Albina > Angel

Roxana > Angel

Angel are 4 voturi si este propusa pentru linsare. O lasam sa se apere si inchidem runda dupa ce vine si Madutz sa-si spuna parerea, asa cum m-a rugat.

+Quote Post

168 Pages V  « < 107 108 109 110 111 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th August 2025 - 02:51 PM