![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cum adica de ce nu o votez pe Albi,ca ea e cea mai suspecta. O fi pentru tine. Pentru mine mai suspecta e Madut. Si nu vad de ce tii asa mult ca toata lumea(sau macar eu) sa vada lucrurile ca tine. Te simti cumva in pericol de matrasire si incerci sa atragi pe cineva de partea ta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu ma bag la somn. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by rozy: Mar 31 2009, 10:23 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nope, nu tin ca toata lumea sa aiba aceeasi parere ca mine. Dupa cate vezi, i-am dat dreptate Albinei sa traga ce concluzii vrea.
Am pus numai niste intrebari sa va vad cum raspundeti si sa mai aflu chestii. O astept si pe Angel sa vedem ce zice. Poate ca ea e police ... vad ca voi nu ati spus nimic referitor la asta. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voturile se prezinta astfel:
Scorpi > Albina Rozy > Madutz Madutz > Angel Votarea ramane deschisa pana va ganditi si razganditi, anunt maine ora limita pentru depunerea voturilor finale. Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Well...va zic si eu noapte buna.
Si o rog pe Lexie sa nu inchida pana nu intru si eu. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu inchide Lexie, oricum tu ai spus ca lipsesti intre 15 si 19-20, deci pana la ora 15 e timp sa voteze toata lumea si poate sa incepem runda urmatoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai imi pare rau ca vi-am tinut jocul in loc, am avut ceva probleme (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sincer logica lui Scorpi mi se pare suficient de buna, amu daca e mafiot asta e, inseamna ca e deja prea buna pentru jocul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca votez Albi |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu oscilez intre Angelu' si Albina tura asta.
Daca o votez pe Angelu', va fi egalitate si cineva trebuie sa-si schimbe votul. Daca Albina e cetatean, mi-ar parea rau sa ma iau dupa multime. Eu zic ca Madutz nu e mafiot. Asa-mi pare. De restu' nu stiu nimic si vad ca politistu', daca mai e in joc, nu prea ne ajuta. Spuneti-mi zi mie va rog, la jocul de 7, daca nu eliminam un mafiot din prima tura, pierdem? Adica sunt doar 2 ture? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Pe mine m-ati convins ca sunteti impreuna! Votez Angel pentru ca nu a venit si ea cu teorie, si a luat-o pe a lui Scorpi de buna, ceea ce, dupa cum am spus imi itareste convingerile! Daca vreti sa ma omorati nu aveti decat! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat ca mai erai si tu de votat Albi.
Oki, deci votez si eu Angelu' si politistul sa se gandeasca bine de cine intreaba la noapte. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot ce se poate: Daca mafiotii raman in continuare 2 la numar si ziua se ucide un nevinovat, raman 2-3. Noaptea mafiotii vor omori pe cineva si castiga - asta doar daca nu nimeresc doctorul care se salveaza pe el insusi sau politistul salvat de doctor. Atunci se mai prelungeste o tura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Voturile se prezinta astfel: Scorpi > Albina Rozy > Madutz Madutz > Angel Angel > Albi Albina > Angel Roxana > Angel Angel are 4 voturi si este propusa pentru linsare. O lasam sa se apere si inchidem runda dupa ce vine si Madutz sa-si spuna parerea, asa cum m-a rugat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 02:51 PM |
|