![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mie mi.a spus Fanny ca Maat ii vroia locul!
Dar Maat de cand maicutele, sau viitoarele maicute beau? Io stiam ca nu se ating de alcool asaa in cluburi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si mie mi se pare ciudat ca Angel a sarit asa cu gura.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, era ideea ca mai inainte Maat zisese de Angel ca a citit in Cancan, sau invers (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si intrebam daca e fundamentata acuzatia sau nu. Eu chiar nu cred ca Maat e mafioata. Daca ar fi nu si-ar mai fi strans pe toata lumea in cap! Eu tocmai ca ma gandeam la Albi, si la Invi... Si nici tu nu pari nevinovata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De altfel nimeni nu pare cu adevarat nevinovat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca te gandesti la Albi hai sa o votam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar Lilisor de unde stii tu cum joaca Maat cand e mafioata? Poate ea are un stil original noah. Si de ce ii iei tu apararea ma intereseaza (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa, fara sa-i dam drept de apel? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Unde te grabesti? Vrei sa vezi pe cineva omorat si nu iti pasa cine?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si daca nu era deajuns tragedia mortii antrenoarei o mare rusine fu scoasa la iveala dupa investigatii:
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/torrejon--346x212.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mda. Calugarita ma fac dupa ce termin cu sportul. Si dupa ce termin cu sportul ma imbat sa uit in ce echipa am jucat! O echipa in care jucatori sint ucigasi! Si am spus inainte ca am terminat-o cu sportul si cu voi. De unde nu stiu eu ca la noapte nu ma omoriti pe mine? Ha? Ca vad ca asta vreti!
Mda. Lilisor. Hm. Chiar, de cde imi ieri apararea? Crezi ca nu stiu cum ma birfesti pe la spate, Lilisor| |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da nu i-am luat apararea!!! Am zis doar ca ar fi cam ciudat sa-ti asterni pe toata lumea'n cap asa din prima! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Kary, nu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , cum de a iesit poza asta la iveala??? Angel e cea mai avantajata, are cea mai mare putere de acoperire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Invi cred ca era cel care facea poza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, eu te banuiesc f puternic ca tu i-ai facut felul lui Fanny si acu umbli pe aci cu echipamentul vopsit (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Vreau sa imi dai macar un motiv pentru care nu te-as banui (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
INVI SE ASCNDEA DUPA BARA PORTII (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Motiv? De ce ti-as da tocmai TIE un motiv? Sau iti inchipui ca aruncind oala cui laturi pe mine o sa scapi? Hm. Eu te banuieesc demult. S stiu mai multe decit iti pot tu imagina! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 06:48 AM |
|