![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maaa, nu se poate sa fie Angelul mafiot!!!
Pai care e perechea ei? Ca eu nu is mafiot. In momentul asta sunt convinsa ca Angel nu e mafiot si ca Albina e.! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ah ce rau imi pare ca nici azi nu am timp sa stau sa citesc prea mult pe aici! Eu v-am zis! Nu aveti decat sa ma omorati!
Nu vedeti cum ne invarte Angel? A fost de ajuns sa zica 2 vorbe si gata! Cu logici din astea ca dacama votati pe mine nu mai sunt sanse, poate sa vina oricine. Pentru ca sunt niste calcule simple! Si daca vine fiecare cu chestia asta, ii credem pe toti ca sunt cinstiti? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Scorpi, dupa mine tu esti perechea ei, ca nici eu nu sunt mafiot!" This post has been edited by albinuza: Apr 1 2009, 09:38 AM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma, tre sa plec si ma intorc intr-o ora - o ora jumate. Eu zic sa o asteptam si pe Rozy. Tot ce poate face Rozy e sa se declare ea politist.
Pana una alta e foarte clar ca Albi e mafiot. Madutz, daca intr-adevar tu esti politistul e bine ca te-ai declarat pentru ca daca azi omoram un cetatean la noapte mai moare unu si au castigat mafiotii. Nu mai conteaza ce afla politistul noaptea. Va rog sa ma asteptati si pe mine cu votul in cazul in care Rozy zice ceva important si se rastoarna treburile pe aci. Nu ma linsati pe mine brusc nevinovat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu asteptam sa vad ce zice Madut. So, evident, devotez Madut
Si raman Scorpi, Angel si Albi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie mi pe Angel zic sa o mai las totusi, in schimbi mi se pare cam agitata Scorpi,cum vrea ea sa atraga pe oricine de partea ei. Cat despre Albi,nush,sa zici ca cineva e dubios doar pt ca a urmarit jocul.... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Daca nu-l urmareste,iar e dubios,ca sta blat,nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma mai gandesc nitel si votez (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi chiar as vrea sa te cred, dar logica ta nu ma ajuta deloc. Atata timp cat tu tot arati cu degetu spre mine si io ma stiu nevinovata e cam firesc sa nu fiu de acord cu logica ta nu crezi?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Scorpi, eu nu inteleg pana la uram de ce te agati de declaratia Madutzei ca e politist! Pentru ca a intrebat de Kary, care e deja moarta saraca!
Rox, pai atunci cand nu am avut timp, am zis ca nu joc! La fel de atenta am stat in ultimele jocuri in care am fost, pentru ca a fost timp. Daca se stabileste mafiotul dupa timpul petrecut aici, atunci eu din momentul asta dispar, ca poate nu ma mai banuiti! Ca parca prea stau atenta! Voi spuneti ca sunt eu! Foarte bien? de ce? Pentru ca Scopri zice: Angel nu e, si nici eu nu sunt! De ce asti asa sigura ca Angel nu e? Pe ce te bazezi? UItati.va un pic la jocul lui Scopri si a lui Angel si mai ganditi-va! |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi-o cazut netu'. Eu va zic ca o lungim cat vreti...dar azi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , ca de maine scoala, si pana la 15 maine nu's acasa, plus ca azi am pregatire. Devotez Angel.
Si oscilez intre Scorpi si Albi. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai e logica de 3 simpla albi. Tu ai zis angel +scorpi. Scorpi cum se stie nevinovata a zis io nu-s perechea lui angel si a explicat in urma de ce nu as putea face pereche cu altcineva. Deci pe ce motiv sa ma voteze? Ha?
In schimb sunt curioasa tare ce voteaza rozy |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moamaa, sunt miezu din dodoasca,lumea asteapta votu meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Votez Scorpi |
|
|
![]()
|
|
Pai aceeasi chestie pot sa o spun si eu Angel! Ca arati cu degetul inspre mine, si eu nu ma stiu vinovata!
Plus ca, sunteti 2 cu aceleasi idei! Eu imi mentin votul, pentru ca te cred in cardasie cu Scorpi! Sau vrei sa faci si tu ca Scorpi? ca de ce nu o votez pe ea? Mi-e indiferent! Si evident ca daca va cred mafioate, il votez pe cel majoritar nu? Ca daca il votez pe celalalt, sunt sanse sa scape amandoi mafiotii! Treabavoastra! Eu am treaba acum. Puteti sa considerati ca ma fofilez si sunt mafiot, ca prea am fost atenta aseara, sia cum ce-i drept, cam multe posturi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 04:44 PM |
|