IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 110 111 112 113 114 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
angeldust
post Apr 1 2009, 09:52 AM
Post #1111

Musafir

Rozy asteptam votul tau ca sa ma conving daca esti perechea lui Albi sau nu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca ne-am cam convis acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Apr 1 2009, 09:55 AM
Post #1112

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Mai da ce logica de fier aveti! Din nou va spun! O iau si eu invers! Tu de ce nu o votezi pe Scopri? Sau eape tine? Pentru ca sunteti impreuna! Daca cineva nu voteaza ce vreti voi, e nasol nu?

+Quote Post
rozy
post Apr 1 2009, 09:55 AM
Post #1113

Musafir

Poi si eu m-am cam convins... Scorpi s-a agitat de la inceput sa traga pe cineva de parte ei.... si dintre tine si Albi, e evident cu cine poate face pereche (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adica,s-au mai vazut mafioti sa se impunga, dar Albi si Scopri deja joaca prea nervos ca sa fie just a bluff

Ma duc sa crap

This post has been edited by rozy: Apr 1 2009, 09:56 AM

+Quote Post
Roxana_
post Apr 1 2009, 10:09 AM
Post #1114

Musafir

Sustin in continuare ca Albi e unul din mafioti. Si cred ca Rozy face pereche cu ea. Nu-i nimic, aflam la noapte de mafiotul nr.2. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ca sa fie Scorpi mafioata...ar fi o strategie prea bine pusa la punct.
De Angelu' zic ca nu e, pentru ca joaca ca un cetatean. Pe ea o cunosc cel mai bine dintre toate si cred ca-mi pot da seama cand e si cand nu e.

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 1 2009, 10:11 AM
Post #1115

Musafir

Votez Albi.

+Quote Post
rozy
post Apr 1 2009, 10:19 AM
Post #1116

Musafir

Dom'le,dar mi se par de-a dreptu anapoda scuzele lu' Scorpi. Cica Angel nu poa sa fie mafiot,ca ar insemna sa fie cu mine,si eu sunt cetatean (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Voua chiar vi se pare un argument bun?
Pai ast poate sa zica oricine,chiar si eu,nu? Iaca, Albi nu poate sa fie cu mine, ca io nu sunt mafiot. Foarte convingator,nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lexie
post Apr 1 2009, 10:19 AM
Post #1117

Musafir

In momentul de fata avem 4 voturi Albi, 1 vot Angel si 1 vot Scorpi.

La 11:30 se inchide runda.

+Quote Post
Roxana_
post Apr 1 2009, 10:36 AM
Post #1118

Musafir

Madutz, la noapte sa intrebi de Rozy.

+Quote Post
Lexie
post Apr 1 2009, 10:40 AM
Post #1119

Musafir

Cu 4 voturi din partea cetatenilor, Albi este aruncata in raul din fata casei in care a fost gasit corpul prea-delicatei Kary. Multimea este increzatoare ca s-a facut dreptate, dar cu totii asteapta venirea noptii cu teama, oare ce se va mai intampla de aceasta data?

(IMG:http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/00/14/b8/c7/river-behind-the-inn.jpg)

Se asterne noaptea....

+Quote Post
rozy
post Apr 1 2009, 10:41 AM
Post #1120

Musafir

Nu o sa mai aiba cand sa intrebe,ca sa termina jocul, raman 2 mafioti si 2 cetateni (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post

168 Pages V  « < 110 111 112 113 114 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th August 2025 - 05:22 PM