![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy asteptam votul tau ca sa ma conving daca esti perechea lui Albi sau nu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca ne-am cam convis acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai da ce logica de fier aveti! Din nou va spun! O iau si eu invers! Tu de ce nu o votezi pe Scopri? Sau eape tine? Pentru ca sunteti impreuna! Daca cineva nu voteaza ce vreti voi, e nasol nu?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi si eu m-am cam convins... Scorpi s-a agitat de la inceput sa traga pe cineva de parte ei.... si dintre tine si Albi, e evident cu cine poate face pereche (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adica,s-au mai vazut mafioti sa se impunga, dar Albi si Scopri deja joaca prea nervos ca sa fie just a bluff
Ma duc sa crap This post has been edited by rozy: Apr 1 2009, 09:56 AM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sustin in continuare ca Albi e unul din mafioti. Si cred ca Rozy face pereche cu ea. Nu-i nimic, aflam la noapte de mafiotul nr.2. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ca sa fie Scorpi mafioata...ar fi o strategie prea bine pusa la punct. De Angelu' zic ca nu e, pentru ca joaca ca un cetatean. Pe ea o cunosc cel mai bine dintre toate si cred ca-mi pot da seama cand e si cand nu e. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Albi.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dom'le,dar mi se par de-a dreptu anapoda scuzele lu' Scorpi. Cica Angel nu poa sa fie mafiot,ca ar insemna sa fie cu mine,si eu sunt cetatean (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Voua chiar vi se pare un argument bun?
Pai ast poate sa zica oricine,chiar si eu,nu? Iaca, Albi nu poate sa fie cu mine, ca io nu sunt mafiot. Foarte convingator,nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
In momentul de fata avem 4 voturi Albi, 1 vot Angel si 1 vot Scorpi.
La 11:30 se inchide runda. ____________ |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz, la noapte sa intrebi de Rozy.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu 4 voturi din partea cetatenilor, Albi este aruncata in raul din fata casei in care a fost gasit corpul prea-delicatei Kary. Multimea este increzatoare ca s-a facut dreptate, dar cu totii asteapta venirea noptii cu teama, oare ce se va mai intampla de aceasta data?
(IMG:http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/00/14/b8/c7/river-behind-the-inn.jpg) Se asterne noaptea.... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu o sa mai aiba cand sa intrebe,ca sa termina jocul, raman 2 mafioti si 2 cetateni (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 05:22 PM |
|