![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bazaila, te-am prins vrajitoare mica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noroc ca m-au crezut fetele. Perechile de mafioti nu puteau sa fie decat Rozy-Albi sau Angel-Scorpi. Dar cum Rozy a innceput sa dea din colt in colt si sa creada ca si albina e mafiot .. s-a cam dat de gol. Pai cu cine sa fie Albina mafiot daca Rozy zicea ca e nevinovata? Rozy trebuia sa sustina aceeasi chestie ca mine .. prin reducere reiesea ca Albina e nevinovata si numai Scorpi-Angel puteau fi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In alta ordine de idei.. a fost dragutz jocul asta, mie mi-a placut. E mult mai fain in 8 ce-i drept, dar asta e. Daca vreti sa incercam cu inceputul ziua ok.. dar e ciudat ca nu stie nimeni nimic numa ne uitam unele la altele. Cred ca ar trebui numai politistul macar sa intrebe de cineva. Si stripperita sa danseze. Putem incerca, dar nu cred ca o sa iasa nu stiu ce. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Om vide. This post has been edited by scorpirescu: Apr 1 2009, 11:59 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai in 8 cu stripper oricum daca politistul nu era sigur de cineva tacea si toti paream suspecti. In plus nu prea ar fi corect ca politistul sa intrebe iar mafiotii sa nu omoare, ca atunci chiar s'au dus sansele mafiotilor.
E aiurea sincer sa mori din prima zi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu votez pentru 7 cu stripper si inceput direct ziua, fara intrebari si dansuri si omoruri noaptea. Povestitorul va inventa ceva, iar jucatorii se vor descurca.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie ne povestesti iara sau joci cu noi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana incepe un nou joc, spuneti-mi si mie va rog care-i treaba cu stripperu', ca nu stiu despre ce-i vorba.
Ma bag si io in continuare la joc. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stripperul este unul dintre mafioti ( il alege povestitorul) si are posibilitatea ca in fiecare noapte sa tina ocupata o persoana: daca nimereste politistul, respectivul nu va putea pune intrebarea, daca nimereste doctorul, respectivul nu va putea salva, daca nimereste un cetatean nu se intampla nimic.
Sooo lista: Roxa, Kary, Scorpi, Angel... Altcineva? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
eu vreu sa va povestesc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar noi suntm fericite daca reusim sa ne strangem inca 3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Refresh:
Fanny povestitor Jucatori: Roxa Scorpi Angel Kary Jo si madutz daca apare si al 7 lea jucator Hai o persoana sa ne jucam si noi (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai si eu, dar repede sa incepem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 07:56 PM |
|