![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Joaca si Lili !
Fanny daca nu apare al 8 lea jucator in 15 minute da drumul la joc. Nu moare nimeni nu intreaba nimeni nu se salveaza nimeni prima noapte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Rozy joaca si ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Joaca si Rozy ...deci suntem 8...nu se intampla nic special....mafioti stripper politist doctor de toate.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele, va zic de acum, eu maine is la scoala, si pana la 14-15 (zic eu) nu's acasa. Sper sa nu va suparati, Scorpi si Kary au zis ca e ok.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
hehehe... hai fetele! La joaca! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai fetele, incepem? Ca eu sunt in mijlocul unui film, si-l tin pe mr. pe loc repaos ca tot refreshui sa vad cand incepe mafia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ghiciti ce!? E nebunie mare in grupul Emonescu, dupa ce Emonica Lilisor a fost gasita cu vinisoarele crestate. (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/AnimeGoth.jpg) S-ar bucura ei ca Eminonica L si-a gasit pacea vesnica, dar au auzit pe la usi ca anchetatorii sunt de parere ca n-ar fi o actiune proprie generata de prea multe versuri de dragoste si tristete, ci un act crud si premeditat de una sau mai multe persoane inflitrate in "famiglia". Vor reusi emonelele ramase: Angel, Kary, Jo, Madut, Roxi, Rozy si Scorpi sa socializeze si sa-i depisteze pe fake-emos? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un cantecel pentru Lili (IMG:http://images.paraorkut.com/img/graphics/20071111054913_gifs-animados-orkut-emo-02.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Care a facut asa ceva? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt deprimata. Lumea este prea rea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ma duc sa-mi caut niste lame. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io zic sa ne strangem toti grup ca niste adevarati emo si pentru sora noastra emo sa ne sinucidem emo (IMG:style_emoticons/default/wavecry.gif) (IMG:style_emoticons/default/nopity.gif)
Eminonica are nevoie de noi acolo unde este ea acolo! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 09:18 PM |
|