![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa ne strangem in cerc si sa dam drumul la gaz. Nimeni nu ne intelege.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a cazut o insigna! Si-o lacrima (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cate una pentru fiecare (IMG:http://www.cool-blades.co.uk/files/AMADOUBLESIDEDBLADES.jpg) (IMG:style_emoticons/default/wavecry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Emonicilor, sa va vad comportandu-va asa si cand incepeti sa fiti votate! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pana atunci, luati aminte: sunt printre voi infiltrate niste fake-emo care v-ar putea sfatui sa va taiati venele singure, ca sa ramana ele la putere! hai, grupati-va 2 cate 7 si descoperiti impostoarele emo! (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/Emo-Anime-emo.jpg) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) unde ai gasit lamele astea de-a lui Ceausescu, bre?
No, gata cu lacrimatul. Hai sa vedem care is lupii rai aici. Angel iar are program artistic? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rozy, degeaba te uiti ca oricum luam bataie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai vazut cat ne-o tinut golul: fix cat o urlat ala gooooo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kary.. oare de ce m-ai tinut tu pe mine de povesti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Madutz, te superi daca ma leg iar de tine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxi, tu ce zici? Hopa...cat am scris aci ne-or mai tras un gol. Cool. Poate asa pleaca nesuferitul ala de piturca. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bre azi n-am program artistic da nu demult am aflat si io ca a inceput mafia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si am fost ocupata sa pun poze cu noua mea freza emo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi apai eu mereu te tin la palavrageli, nu povesti (IMG:style_emoticons/default/whoosh[1].gif)
No bine cred ca inainte de a ne sinucide in grup ar fi bine de aflat adevaratl grup, ca falsii emo nu au ce cauta la sinuciderea in masa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu, uimitor, is emo adevarata.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dom'le ce dezamagire cu meciu.
Hai lasati gargara ca tre sa aflam cine e fake in grupul nostru (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa nu uitam imnul nostru dragi emo: Ia sa vedem cine nu il stie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
E MOda asta peste tot Unde te uiti toti se plang ca nu mai pot Ca nu le e usor si E MOlipsitor As vrea si eu sa ma-ncadrez in decor Sa-mi intre paru-n ochi si sa-mi doresc sa mor Sa ma dau cu rimel cand plang si caut ajutor Da am un cantec care este asa cum vreau eu Si-o sa se-arunce el in cap in locul meu Cantecul meu E un cantec EMOtionat E MOdul meu de-ati spune ca inca nu te-am uitat Si simte ca E MOtivat Din ziua-n care ai plecat E-un cantec trist, cum iti spuneam Un cantec cu gust de diazepam E-un cantec care trebuie ocrotit Sa nu-l lasi langa lama sau langa chibrit Si ar fi bine sa-ti mai spun Ca n-are voie langa sfoara si sapun In rest e-un cantec foarte bun O yeah (IMG:style_emoticons/default/balon.gif) Lilisor sora mea emo aflu io cine te'o casapit si dupa ce il casapesc si eu pe el zbor al tine in ceruri sa ne cantam imnul emo o yeah |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 06:39 AM |
|