![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpirescu a fost emo mic cand s-a operat la ochi. Numai pe intuneric statea si plangea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai.. hmmm.. oare cu cine sa-mi incep banuielile. Ma gandeam la rozy, numai ca ea abia ce o fost. Eu zic ca poate tura asta tot o nimeresc pe Madutz mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stii cum joci la loto mereu aceleasi numere doar doar or iesi. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary,oare nu vrei sa pari mai emo decat esti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, nici de data asta nu-ti ies. Iti promit eu ca ma voi da subtil de gol cand voi fi, ca sa te prinzi doar tu. Acum nu's. Nu ma vrea lumea mafiot. Si daca nici acum nu ma credeti, asta e, o sa mor, nu stiu care va castiga, da' nu's nici politai, nici doctor, ci un biet cetatean emo, asa ca daca nu ma credeti, asta e, n-am ce face.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/Emo_Kid_color_variant_02_by_sabisao.jpg)
Eu stau si ma gandesc cum de sora emo Jo nu plange aci' cu noi pe sora emo Lili... Nu pot sa cred ca in loc sa'si franga inima sta dupa colt nepasatoare. Asa imi spune instinctul ca sora emo Jo ascunde ceva dar tare nu as vrea sa ma insel. In cine oare sa infing lama mea? Si in Angel as putea? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O yeah... Rozy eu chiar sunt o adevarata emo, sta dovada mana mea pe care am cioplit in os cu sange imnul emo o yeah Dar oare cine ar fi dorit moartea lu Lili emo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca si asta ar fi un punct de plecare, cine ar fi atentat fix la Lili care se stie ca era mai firava , sensibila, cu gandul la lucrari si proiect de scoala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Of Lili sora mea emo iar ma apuca bocetul si imi vine sa'mi infing lama in inima (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, da' de ce plangem doar unii? Ca eu n-o sa stiu pe cine votez cand ies. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da chiar asa ceva nu'i ok (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Vad ca lumea citeste dar nu are nimic de spus hmmmm
No problem Madutz poti vota maine la 2 cand apari. Nici eu nu's maine pana in 12. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, eu prefer sa ma retrag in coltul meu singura, stiind ca sunt printre noi persoane care nu sunt tru. Mai bine in singuratatea mea dureroasa, cu gandurile mele amare, decat sa ma stiu printre persoane care nu sunt tru (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper sa scap de ultima ora si sa apar la 2.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde va sustrageti, bre? Ia repede aici la interogatoriu.
Nu stiu zau pe cine sa banui .... Roxi, unde esti? Tu ce zici? No, aflam ceva sau stam toti asa in asteptare? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca multi stau in umbra ce sa afli? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 06:37 AM |
|