![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu sunt franta franta si foarte emo la ora asta.
ne mai auzim maine stay tru! |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mor de somn...ca sa nu tin jocul in loc, votez (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Jo. Si daca se anunta ceva, politist sau doctor, o devotati voi si pentru mine, sau daca apare politistul si spune ceva, la fel schimb votul, scuze.
Noapte buna si succes la prins mafioti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata mama lui de meci (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Si eu ma gandesc la Jo,Kary,poate Roxi... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Votez maine, ca acum n-am temei |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa ce ca ultimele 2 ture m-au omorat mafiotii din prima, acum va indreapta pe voi impotriva mea in prima tura. Se pare ca se simt amenintati si vor neaparat sa ma elimine. Eu ma gandesc la kary-scorpi sau angel-rozy sau oricare alte combinatii intre cele 4. Madutz imi pare sincera pana acum iar Roxi cred ca a avut treaba cu bebita...
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi chiar eram curioasa cum reactionezi. Initial chiar ma gandeam ca nu esti mafioata, din cate imi amintesc ultima ora cand a povestit Fanny tot tu erai mafiot. Dar cum totul este posibil iar reactia ta imi da de banuit si iti spun si de ce: pentru ca in loc sa reactionezi ca un cetatean cinstit sa'mi spui ca esti nevinovata ai invartit iara omleta spre mine, asa ca te cam banui.
Eu am spus ca suspectez pe Jo langa tine, tu ai venit repede sa spui ca Jo ar sta langa Roxa dar nu se prea lipseste asa ca poate sta langa mine. Iara mai apoi ca incerc eu sa fac nu stiu ce cu prietena Lili. Cam ciudat nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Madutzei vad ca ii convine Jo dar desi lucrul asta imi da de banuit inca nu o sa votez Madutz, parca prea a sarit ca e nevinovata... Rozy si Angel joaca foarte ciudat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Roxa mi se pare suspect ca stia de joc dar nu a spus nici macar un cuvintele. O las pentru maine... Jo tu ce mai spui? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si ma rog frumos de ce joc ciudat?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu spun clar a nu stiu cata oara: Nu sunt mafiot! Si v'as ruga sa ma credeti si sa va indreptati privirea spre alti suspecti ca sa putem afla mafiotii!
Eu am sa'mi dau votul maine la 12. Si as ruga sa nu se inchida tura 1 pana atunci. Pentru ca ne'ai privit dar ai scris doua cuvintele gasind scuza meciul Apoi ai aparut si ai spus ca suspectezi trei persoane si gata...E dreptul meu sa mi se para ciudat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary,nu-mi raspunzi?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am raspuns, am vazut dupa ce scrisesem altceva si intrebarea ta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e scuza meciului deloc, Scorpi si Fanny care m-au intrebat daca joc, pot confirma ca raspunsul meu a fost "Nu, ca ma uit la meci". Dupa care am zis sa joc totusi... Si daca era numele meu prezent la topic,asta nu inseamna ca stateam cu ochii in calculator. Si da,imi dau si eu cu parerea ca toti ceilalti. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 06:36 AM |
|