IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 119 120 121 122 123 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
Roxana_
post Apr 2 2009, 09:39 AM
Post #1201

Musafir

Scorpi, mie mi-a trimis pe mess rolul Fanny si l-am vazut pe la 11, cred. Pana atunci n-am putut sa ma apropii de calculator, c-a trebuit sa stau cu Sara. Chiar ma rugam sa nu fiu mafiot, ca sa nu tin jocu' in loc. Cand am vazut 'cetatean onest', am rasuflat usurata.
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Apr 2 2009, 09:58 AM
Post #1202

Musafir

Dom'le eu creca o voteze pe Scorpi..... Vad ca nu prea aveti chef de joaca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 2 2009, 10:01 AM
Post #1203

Musafir

Eu oscilez in privinta votatului intre scorpi si kary (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Apr 2 2009, 10:04 AM
Post #1204

Musafir

Una din ele trebuie sa fie mafiot. Si am impresia ca-i Scorpi, de data asta.

+Quote Post
Jo
post Apr 2 2009, 10:29 AM
Post #1205

Musafir

Of, lumea este asa ipocrita si rea! Mie kary si rozy (da` parca rozy mai tare) mi se pare ca au ceva de ascuns...

+Quote Post
rozy
post Apr 2 2009, 10:36 AM
Post #1206

Musafir

Mda? Si de ce ma rog?

+Quote Post
kary_pink
post Apr 2 2009, 10:44 AM
Post #1207

Musafir

Ziua buna emo de pretutindeni

Anjelu' nu's mafiot crede'ma si ete ca iti si explic de ce: daca as fi dupa calculele tale ar trebui sa fiu cu Jo sau Roxa nu? Daca te uiti bine eu spre Jo mi'am indreptat suspiciunile initiale si nu le'am alungat o clipa, daca eram cu Roxa mi'ar fi convenit schema lu' Scorpi si nu as mai fi spus ca tu si Roxa erati pe la pc in momentul distribuirii rolurilor (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cu cine as mai putea fi huh?

Scorpi mie imi spune un sentiment ca tu esti mafioata. Si tare imi e ca esti cu Jo (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu ma convingeti niciuna...

Nah ca m'am uitat in urma si'mi cam sare din schema Scorpi Jo si sare si Jo Madutz (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Dar nu'mi sare Jo Roxa, Roxa tu ce zici?

+Quote Post
Roxana_
post Apr 2 2009, 10:47 AM
Post #1208

Musafir

Si eu o am pe lista de suspecti pe Jo. La lista se mai adauga si Angelu'.
Rozy, nu cred sa fie mafioata jocul asta.

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 2 2009, 10:47 AM
Post #1209

Musafir

Ma, daca vreti sa ma votati in cor acum e momentul, pentru ca is super ocupata azi si nu o sa pot sa vin sa ma rog de voi sa ma credeti.

Cum nu prea o sa pot fi activa pe aici.. o sa revin la prima optiune Votez, Madutz. Si da, este pentru ca a spus Angel ca de ce am votat si devotat asa repede. Va zic eu de pe acuma si trageti exact ce concluzii vreti.

Oricare as fi votat dintre Angel, Rozy, Jo sau Kary.. mi-ar fi sarit in cap ca le votez pentru vreau sa intorc placinta de la mine la ele. Roxi nu a fost la calculator conform spuselor ei de mamica si tre sa o credem (avantaj ea, nu? dezavantaj eu pentru ca joc, asta e). Deci nu am efectiv pe cine sa votez fara sa stranesc tot felul de suspiciuni. O voi vota pe Madutz ca incaltea sa ma voteze si ea si sa fie unanimitate de voturi.

Din pacate insa pentru voi sunt cinstita tura asta si asta o sa vedeti si singuri la un moment dat.

+Quote Post
Roxana_
post Apr 2 2009, 10:49 AM
Post #1210

Musafir

Daca Scorpi e cinstita, mai raman Angelu' si Jo.

Eu votez Jo deocamdata, cu mentiunea ca imi pot schimba votul, in functie de pledoarii.

+Quote Post

168 Pages V  « < 119 120 121 122 123 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 05:24 AM