![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary nu prea inteleg logica...eu am propus ca unu din cupluri Scorpi - Madutz, deci nu prea cred ca as face cuplu cu vreuna din ele.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai puteai foarte bine sa o ataci subtil pe partenera ta ca sa iesi din schema. Dar ai putea foarte bine sa stai si langa Jo. Punand'o pe Jo langa mine te'ai gandit ca eu stiindu'ma nevinovata mi'as lua ochii si de la Jo. Aceeasi tactica ar fi valabila si pentru Scorpi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Jo
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
tre sa votez si eu ca am ceva treaba, dar sunt f f nedumerita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Logica lui Kary nu ma convinge defel, scorpirescul nu imi inspira incredere as usual, Jo parca totusi joaca cam nepasator ca sa fie mafiot, m-am mai gandit acum ca un posibil cuplu ar fi Kary-Roxana, chiar nu stiu ce sa mai cred (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu' mama, chiar nu-s. Scote-ma din schema.
Dar tu sigur nu esti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deocamdata imi mentin votul pentru Jo, desi nu stiu daca procedez corect. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmmm trei voturi pentru Jo, primul l'a dat Madutz, apoi Roxa apoi Rozy. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Angelu logica mea nu te convinge pentru ca esti in ea. Tare mi'e ca esti mafioata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai devreme tot langa Roxa ma vedeai asa ca nu poti sa spun ca te'ai mai gantit acum (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mah io nu prea cred ca e Jo, ca ea cam asa joaca cand nu are rol, o cam doare la basca si nu se implica in gasirea mafiotilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Posibil sa ma insel...but still, parca mai tare le suspectez pe kary si scorpi, dar nu impreuna. Nu ma poci hotari pe care din ele sa o votez. Oricum am asa o banuiala cam care ar fi politistul, desi nu poci fi sigura, si nici nu o sa zic cine cred ca e, ca daca am dreptate as face o prostie. O sa tin cont si de banuiala asta a mea cand votez. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu' foarte suspecta esti si cum eu tind de ceva timp incoace sa'mi urmaresc propriul instinct chit ca gresesc votez Angel deocamdata....
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spui eu teoria mea si sunt pretty sure ca e asa cum zic io:
Madutz a votat Jo asa la oha ca se grabea. Cele doua mafioate s-au sfatuit si au zis "ia hai tu o votezi pe jo ca sa adune mai multe voturi si io votez pe altcineva ca sa nu trezim suspiciuni". Apoi Roxa si Rozy au votat Jo. Kary m-a votat pe mine. Ghici ghicitoarea mea cine-s mafioatele?? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel,sa stii ca e cam asa cu Jo (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ia sa ma iau si eu dupa instict si sa votez Scorpi( devotez Jo,evident) Si v-as si zice de ce mi se pare Scorpi dubioasa,e din felul in care scrie,dar nu va zic exact ce,ca pe urma se poate controla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 10:26 PM |
|