IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 122 123 124 125 126 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
angeldust
post Apr 2 2009, 11:56 AM
Post #1231

Musafir

hai bre rozy, pai daca i-ai prins salbiciunea lui scorpi zi si noua ca altfel nu-i cinstit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca doar nu vrei sa te cred asa pe cuvant.
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Apr 2 2009, 11:58 AM
Post #1232

Musafir

Angelescule eu totusi tind sa o cred pe Roxana ca a fost cu bebica. Kary imi isca ceva banuieli, dar sunt alte fruntase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Like rozy, care imediat cum ti-ai expus teoria si-a schimbat votul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
rozy
post Apr 2 2009, 11:59 AM
Post #1233

Musafir

Oki, o sa vi se para stupid, dar cand eram eu cu Scorpi mafioso, si citeam atent ce scrie ea,de ca sa ne "sincronizam ceasurile", observam ca atunci cand incerca sa se scuze,nu era foarte agitata ,si mai baga si cate un zambaret d-asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ca si cum ar fi mega relaxata si binevoitoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si de data asta am observat vreo 2 -3 zambareti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 2 2009, 12:01 PM
Post #1234

Musafir

Angelu ete ca eu nu ma prind la ghicitoarea ta dar cred ca tare mi'ar fi convenit trei voturi catre Jo cand eu insumi o suspectez. Sooo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Angelu ce bine ti'ar sta langa Scorpi asa e?

+Quote Post
rozy
post Apr 2 2009, 12:01 PM
Post #1235

Musafir

Odaaa Jo,ai descoperit, eu cu Angel suntem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 2 2009, 12:03 PM
Post #1236

Musafir

Anjelu' daca ceel doua mafioate se sfatuiau cum de mai vota Madutz asa la hoha? Si cum de Madutz intra in schema? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 2 2009, 12:04 PM
Post #1237

Musafir

kary am tot fost io cu scorpi mafiot, si ne-o stat bine intr-adevar, dar acum chiar nu e cazul.
Eu am tot batut apa in piua cu tine si cu scorpi si cum tu te-ai turat toata m-am gandit ca nah, probabil ai motive. Si acum normal ca te banuiesc pe tine mai tare decat pe scorpi.

Kary sa mor daca inteleg ce vrei sa zici cu MAdutz :| Tocmai ca am scos-o din schema pe Madutz.

Rozy si cu cine crezi ca ar fi scorpi mafioata?

+Quote Post
Jo
post Apr 2 2009, 12:08 PM
Post #1238

Musafir

rozy maica, eu de Angel n-am zis nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) da` vezi ca tu te dai de gol...

+Quote Post
rozy
post Apr 2 2009, 12:13 PM
Post #1239

Musafir

Uite cu Jo, care intelege ce vrea ea, si da niste dovezi exceptionale.
Pai Jo,odata ce ai zic ca eu am schimbat votul dupa pledoaria lui Angel,e ca si cum ai zice ca ma dau dupa ea si ca facem front comun. Nu stiu unde vezi tu dat de gol,si nu te mai chinui sa indrepti tu lumea impotriva mea, ca sunt altii mult mai dubiosi ca mine in jocul asta

+Quote Post
kary_pink
post Apr 2 2009, 12:14 PM
Post #1240

Musafir

Ah acu' m'am prins Anjelu. Tot cu Roxa ma vezi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu's bre cu nimeni si nici Roxa nu cred ca e desi nah poate m'a fentat!

Eu zic Anjelu daca esti cetatean ( ceea ce nu prea cred) sa faci si alte scheme in care sa ma scoti pe mine din ele. Numa asa ajungi la mafioti crede'ma

+Quote Post

168 Pages V  « < 122 123 124 125 126 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 03:10 PM