![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, tu macar ai citit ce a scris angel si ce am scris eu? Teoria lu` angel era cum ca tu cu kary sau roxa cu kary sunteti mafioate, si una imi baga mie un vot, ca sa adun, iar cealalta voteaza pe altcineva. Si imediat dupa ce a zis ea asta, tu ti-ai schimbat votul, sa nu mai bata la ochi. Si tu te faci ca n-ai inteles, doar doar te crede lumea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum adica doar doar ma crede lumea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu vezi ca eu nu incerc sa ma scot, ca nimeni( in afara de tine) nu are nimic cu mine? Ce te agiti asa? Si cat de stupid ar fi sa fac ce tocmai ai zis tu? Gizaas (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai, ca ar fi foarte stupid, de aia n-ar crede nimeni ca e facut intentionat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu votez Rozy |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca zambaretu binevoitor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo deci tu zici ca e Rozy? Cu cine ar putea fi?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma oameni, nu-s mafiot. Cu cine pisici sa fiu in pereche?.. sunteti culmea. Inca nu-mi schimb votul. Si chiar ma mira ca toata lumea a scos-o din calcule pe Madutz doar pentru ca ea spune intr-una ca nu e mafiot. Zau asa ... Eu atat va spun: atentie. facem zarva si vanzoleala pe aci si o sa luam in freza.
Pana una alta eu is deprimata si dezamagita azi din diverse motive asa ca nu ma bagati prea tare in seama daca o sa spun prostii. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpi pai esti emo , e ceva normal sa fii deprimata si dezamagita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Scorpi dar cu cine crezi ca este Madutz mafioata daca tot esti asa convinsa? Mai erai tu odata fooooarte convinsa ca io is mafioata si erai politista si nu intrebasesi de mine. Si cu toate astea te agitai pe aici sa intorci lumea impotriva mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu kary cred eu ca-i rozy. Sau, contrar tuturor asteptarilor, cu scorpi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, tu macar ai citit ce a scris angel si ce am scris eu? Teoria lu` angel era cum ca tu cu kary sau roxa cu kary sunteti mafioate, si una imi baga mie un vot, ca sa adun, iar cealalta voteaza pe altcineva. Anjelu zi'mi si mie daca asta era teoria ta ca eu una am inteles alta teorie. Si daca nu'i asta apai Jo tu vezi cred ceea ce'ti doresti, poate poate te devoteaza toata lumea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ultima oara cand a povestit Fanny adica acum 2 jocuri mafioate au fost Rozy cu Scorpi, sa le fi dat o alta sansa Fanny tinand cont ca le'a bunghit Doctore din prima? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Parca nu as vrea sa cred. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu inteleg ce trebuie, voi va faceti ca va e neclar...
Edit: apropo, daca chiar eram mafioso, cand m-a devotat rozy n-ar fi fost logic sa sar in capul ei ca de ce si-a schimbat votul, ca doar era in avantajul meu. De unde rezulta ca, spre deosebire de altii, eu incerc sa gasesc vinovatul, nu sa-mi salvez curu! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:27 PM |
|