![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, aia era teoria mea, a inteles bine Jo.
Gata io m-am hotarat. Votez Kary |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te'ai hotarat prost draga mafioata si desi te'am rugat sa ma scoti din calcule tu tot te'ai invartit pe ici pe colo sa ma scoti tap ispasitor!!! Ai cam incercat sa ma ametesti cam cum faceam io cand eram mafioata de te nervozam....
Ei afla ca sunt doctor, mafioata Anjelu' ... Rog cetatenii daca e sa mor in noaptea asta taiata cu lama de falsii emo sa tina cont maine si de schemele mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, scumpa, ai o logica de fier. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Angel, de fiecare data cand am strigat sus si tare ca tu esti mafiot am facut-o pentru ca fix aia credeam E adevarat ca niciodata nu intrebasem de tine sau ceva, dar eram sigura ca tu esti. Na, de vreo doua ori m-am inselat, o data nu m-am inselat.. dar nu m-a crezut nimeni. Si acum o votez pe madutz pentru ca vad ca foarte bine a reusit sa faca pe toata lumea sa nu se mai gandeasca la ea. Iar asta mie nu-mi miroase bine. Mafiotii sunt toti vechi si si-au dezvotat multe abilitati. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci pe lista mea ramane Rozy-Scorpi...
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo da cum se face ca Angel nu e pe lista ta?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma doare capu doctore! nu prea inteleg multe din jocul tau in cazul asta, dar ma rog, devotez Kary
anyway, nu trebuia sa te anunti, ca nu erai in pericol de a fi linsata, nu te mai votase nimeni (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, pur si simplu nu-mi da de banuit. La fel cum nu-mi da nici madutz. Pe una din ele o banuiesc a fi police. Si inclin mai degraba spre Angel, ca Madutz a fost cam prea tacuta. Si din moment ce n-a zis mai nimic, nici nu pot sa-i pun nimic in carca...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu sunt police!! calmeaza-te!! De unde ai scos asta?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din saculetul meu cu banuieli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Asa imi zice instinctul draga.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu iti zice bine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Sa mor daca stiu pe cine sa votez. Sa fie rozy totusi mafioso? Cu Roxana? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:10 PM |
|