![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel las ca am facut bine ca am spus, nu's pion asa important ca politistul si astfel afla si lumea de un om nevinovat si nu indreapta privirea la schema ta mafiotica...
Tu nu intelegi logica mea pentru ca nici macar nu ai incercat, te'ai simtit vizata in schema mea si de atunci o tii sus si tare ca io cu Roxa suntem mafioate. Ete acu as fi curioasa ce schema ai dupa ce eu ies din banuieli (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, esti culmea .. zau asa. In fine..
Eu pe la 4 ma duc la politie. Oare incheiem o tura pana atunci. Angel, sa stii ca incepi si tu sa dai de banuit. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nah ce sa-ti spun, te-am banuit si defapt nu erai , mare cacat!
O fi ca tu mereu ai nimerit mafiotii din prima. Vezi ca te folosesti de puterea pe care o ai acum ca te-ai declarat doctor si indrepti oamenii pe o pista falsa. Schema mea ca ai iesit tu acum din ea Rozy - Roxa. Poate gresesc si de data asta, asta e, big deal. Votez Roxana |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiam ca emo sunt deprimati nu nervosi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ne jucam...
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ajuns si eu, am citit...Scorpi, nu ma crezi, asta e, o sa vedem. Pana una alta...Eu ma gandesc la Scorpi (si nu pt ca m-ai votat), Rozy si Angel (mi se pare cea mai suspecta, parca ceva nu e in regula (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ). Pe Jo o cred ca-i nevinovata, momentan. Asa ca, devotez Jo, votez Angel.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt cu fata la san si tastez cu o mana. Mafiot nu-s, dar Angelu' am impresia ca este, ca nu-i prea dau socotelile.
Devotez Jo si votez Angel. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma Scorpi o fi,da' gasiti-i alta pereche (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Da' Fanny e prin zona ca sa inchida? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy te grabesti undeva?
Fratilor nu-s mafioata si mi se pare absurd sa ma votati doar pt ca o banuiam pe Kary si s-a dovedit ca ar fi doctor pana la urma. Asta e, o sa vi-o luati in barba tura asta. I can't wait to do the I told you so dance. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
mi-au ciripit emo-pasarelele ca ati incheiat votarea si am venit pe-un val.
Sa inteleg ca o comdamnati la tacere vesnica pe Angel? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Angel expune tu cine pare mai suspect si de ce (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:05 PM |
|