IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 126 127 128 129 130 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
Fanny
post Apr 2 2009, 01:49 PM
Post #1271

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

hai ca ma intorc la munca si vad mai tarliu daca v-ati razgandit si vreti sa taiat venele altcuiva cu lamele din dotare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 2 2009, 01:53 PM
Post #1272

Musafir

Bai...eu maine iar nu's pana pe la 2-3...scoala..

+Quote Post
angeldust
post Apr 2 2009, 01:53 PM
Post #1273

Musafir

Pai am expus : Roxana si Rozy. Sincer pe scorpirescu o banuiesc a fi politist, posibil sa ma insel si cu asta, dar nah, asta e banuiala mea. Kary e doctor. Jo nu a jucat deloc ca si cum ar fi mafioata daca ati urmarit bine, posibil sa o fi eliminat prematur pe Madutz din schema dar cu Madutz nu imi iese socoteala deci nu cred ca e, asa ca imi mai raman Roxana si Rozy. Si cum au votat imediat dupa Madutz pe Jo la inceput si acum Rozy se grabeste sa ma matraseasca, eu inclin sa cred ca macar pe jumatate am dreptate, deci una din ele e mafioata.

Ce e dubios in ce zic ca nu inteleg?

Si nu inteleg alta chestie, daca credeti ca eu cu Jo suntem mafioate, de ce MAdutz si Roxana au devotat Jo si au votat Angel? Nu era totuna daca ar fi fost eliminata Jo? Sau una din ele s-a grabit iara repede repede sa ii dea cuiva o majoritate de voturi? Chiar nu va pune pe ganduri ca Roxana a facut deja de 2 ori astA?

+Quote Post
rozy
post Apr 2 2009, 01:57 PM
Post #1274

Musafir

Eu ma grabesc sa te matrasesc?!?!? Scorpi a zis ca ea pleaca la politie si poate inchidem o tura pana acum, de aia am zis eu ca Fanny nu e pe felie

+Quote Post
kary_pink
post Apr 2 2009, 01:57 PM
Post #1275

Musafir

Pai nu e dubios, numa ca mi s'ar parea ciudat ca Roxa si Rozy impreuna mafioate sa fi votat Jo una dupa alta. In plus ce rost avea dupa aia sa devoteze si sa puna alt vot?!

Tu cand ma banuiai pe mine si pe Scorpi ai spus ca una ar fi politist si alta mafiot. Acum spui ca Scorpi ar putea fi politist. Eu cred ca altcineva este politist (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Jo habar nu am cum joaca cand e mafiot sau cetatean...

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 2 2009, 01:59 PM
Post #1276

Musafir

Angelu' m-ai convins (daca esti mafioso, mi-o iau). Devotez Angel. Votez Roxana.

+Quote Post
angeldust
post Apr 2 2009, 02:04 PM
Post #1277

Musafir

Pai tocmai asta nu inteleg nici eu, de ce unii au devotat Jo si au votat Angel? Cand dupa calculele voastre reiese ca eu cu Jo suntem.

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 2 2009, 02:06 PM
Post #1278

Musafir

Eu am devotat Jo si te-am votat pe tine, dar nu am zis ca va vad impreuna.

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 2 2009, 02:13 PM
Post #1279

Musafir

Ce-i drept Rozy o banuia cica pe Roxana si brusc a scos-o de sub urmarire ca Roxana nu era la calculator. Pai ar fi putut sa joace Rozy pentru amandoua. Mai ales dac esti si stripper. Ma gandesc ca daca Fanny ar fi pus-o pe Roxana mafiot nu ar fi pus-o si stripper ca na.. ea fiind cu mainile pline. Roxana fie chiar a avut treaba, fie anumea nu a intrat.

Devotez Madutz. Votez Rozy. pentru ca eu cred ca Rozy e stripperul. Dar ma ciucesc si pe Roxana daca e cazul.

Si nu deduceti de aci ca sunt impreuna cu Angel entru ca nu sunt. Numai mi se pare logic ce spune.. uita-va in urma.

This post has been edited by scorpirescu: Apr 2 2009, 02:14 PM

+Quote Post
kary_pink
post Apr 2 2009, 02:13 PM
Post #1280

Musafir

Roxa tu ce mai spui?

+Quote Post

168 Pages V  « < 126 127 128 129 130 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 08:02 AM