![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca fleosc. Sigur Scorpi,cine a zis ca esti cu Angel? Esti cu Jo.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Jo a indreptat privirea asupra mea, si hop si Scorpi, de parca eu eram marea amenintare din totdauna. Fetelor,va sucesc mafioatele pe degete!! This post has been edited by rozy: Apr 2 2009, 02:24 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu astept sa vina si Rox sa zica ceva, ca asa e fair.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozica, dupa logica ta de fier, toata lumea care a votat la fel ar fi mafiot.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo,nu zice tocmai tu de logica de fier,care ai hotarat fara nici o noima, si faptul ca Scorpi nu confirma faptul ca eu nu am vrut sa joc ca sa ma uit la meci(ca tot ziceti voi ca e o scuza), ma face si mai mult sa cred ca sunteti in cardasie
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, faptul ca tu ai schimbat votul imediat dupa ce si-a expus angel teoria conform careia tu ai fi mafioata m-a determinat sa te votez. Acum tie toate motivele care te vizeaza pe tine ti se par fara nici o noima, da daca vine vorba de altii pana si faptul ca banuiesc aceeasi persoana e un motiv intemeiat pentru a-i crede mafioti.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
No,fa bors si voteaza-ma.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, eu va spun si ma repet: nu-s mafiot. Trebuie sa ma credeti pe cuvant. Nu am timp sa fac scheme logice, ca plange fata.
In jocul asta bag mana-n foc pentru mine si Kary. Nu pot avea incredere in nimeni. Cert e ca mafiotii au stiut sa joace pana acum si v-au sucit mintile. Madutz, prin faptul ca te invarti dupa cum bate vantul, mi se pare ca intri pe lista de suspecti. A spus Angelu' un rationament si tu gata, ai sarit sa-i dai dreptate. Eu am devotat-o pe Jo, ca-mi parea prea dezinteresata spre a fi mafiot. Ca s-a nimerit sa fie in acelasi timp cu Rozy, fuse pura coincidenta. Va dati seama ca daca eram impreuna cu ea, n-am fi facut greseli din astea de incepatori. Sunt cetatean cinstit, ma repet, si daca ma dati afara, va mai pierdeti din sanse. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa spuneai tu pe la inceput ca nu o crezi pe Rozy mafiot. Cum asa?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Rozy, nu am sarit in sus sa confirmi ca te uiti la meci pentru ca nu mi s-a parut asa important. Si daca te uitai la meci , ce? Acuma toti suntem plecati si nu putem fi mafioti? Am mai spus ca scuza asta ca eu nush ce faceam, eu nu eram, eu dormeam mi se par aiurea. Pai jucam sau nu?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma invart dupa cum bate vantul? Ok...cum zici tu. Eu nu ma mai scuz, ca in ultimile jocuri nimeni nu m-a crezut niciodata, si mereu am avut dreptate. O sa vedeti la sfarsit. Nu zic acum ca daca as fi mafiot as striga in gura mare asta, da' nici nu as zice atat de des ca nu sunt.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 11:20 PM |
|