![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hopa Angel Chiar ca nas bun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
No bine eu tare as vrea apoi sa stiu Albi pe ce baza a sarit si ea pe Maat. Ca Angel avea un as in maneca dar Albi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Votez: Maat |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ahaaa, deci nasul meu e special!
Angel, nu cred ca ai fi asa de nebuna incat sa declari ca esti politist din prima nu? Avem "fripteuza"? |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aveti si "fripteuza".
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
un politist are morala, nu se culca c barbati insurati. sau ai fi din aia corupti de iau bni de la mafioti ca sa acuze oameni nevinovati| de unde ai avut bani de mercedesul ala? Ha?
ce-i fripteuz ca io nu am citit toate paginile de la joc? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ce am inceput eu Lilisor? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Pai o banuiesc pe Maat, pentru ca v-am zis ca stiu ca ii vroia locul lu Fanny, si plus de asta, nu mi se pare normal ca o maicuta sa bea, ceea ce imi da de banuit ca nu e asa de pura cum vrea sa para. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai, Albi, is numai curioasa daca Lilisor te va vota sau nu.
Anyway, se pare ca varianta mea cu Lilisor si Albi mafioti tocmai a picat. No, stim deja un mafiot deci! Pai hai sa nu o mai lungim. Votez Maat. Si cred ca al doilea e Lilisor. |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
eu am incredere in angeldust (cand se declara politista) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
votez maat |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sau Albi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mda. Nici nu e greu de ghicit cine e vinovatul. Primul care struga hotul si cel mai tare e clar bandit. Vote anjeldust. Ca se da politist. Si daca ma omoriti, abia astept dna aljel sa recunosti ca esti i\un simplu cteatean care se viseaa politist, PENTRU CA nu e in stare sa fie unul/
|
|
|
![]()
|
|
Pai si eu de unde sa stiu daca m-ar vota? Intreab-o pe ea! Dar daca ea e cel de.al 2-lea mafiot, probabil ca acum m-ar vota!
Dar pe mine ma duce nasu' inspre Invi. Nu stiu de ce inca! Prea nu se agita, si Maat prea s.a agitat! Votez Maat Doctore, ai grija de Angel la noapte! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:09 AM |
|