![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haaoleo,ne-am omorat doftoru (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)
Mda,deci striperul e alive. Intr-adevar,eu o votasem pe Scorpi, si acum o votez pe Joooooooo Eu zic ca Roxi a murit degeaba, iar Jo si Scorpi vazand ca le-am banghit,m-au votat amandoua. Pac pac This post has been edited by rozy: Apr 2 2009, 04:32 PM |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Opa...Kary ori a salvat pe altcineva, ori stripperu' e alive. Principali suspecti: Scorpi si Rozy, pt mine.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda, acum e acum, chiar avem decizie grea de luat.
Politistul sper ca mai esti prin zona. Acum ar fi cazul sa zici ceva. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madut, Scorpi o fi,dar cu siguranta nu cu mine. De ce nimeni nu se gandeste la cuplul Jo-Scorpi? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Imi scapa mie ceva?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' nu v-am pus impreuna. Una din voi imi miroase a mafiot, nu stiu care.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
A,credeam ca ne vezi together; si eu o consider suspecta pe Scorpi, dar si mai suspecta e Jo
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
V-am spus eu ca Rozy e stripper sau nu? Votez Rozy.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, deci confirmare Jo e cu Scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-a sarit Rozy prima cu concluziile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rozy, da` de ce n-ar fi angel si madutz de ex, ca si ele au votat la fel, si anume pe roxa. Sau, dupa cum spuneam, teoria asta se aplica numai cand cineva te voteaza pe tine. Eu am impresia ca te cam grabesti sa ma linsezi pe mine, n-o fi doar asa, sa ai pe cine arunca vina?
Apropo Rozy, daca intr-adevar as fi fost eu cu scorpi si tu ne-ai fi bunghit... nu te-am fi linsat azi noapte? Nu asta ar fi fost cel mai logic lucru? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu Jo,nu vreau doar sa arunc vina pe cineva. Te stii cu musca pe caciula,asa-i?
Ai acelasi tic ca si Scorpi cand e mafiot,si anume zambaretu asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu,ati incercat sa faceti pe altii sa ma linseze This post has been edited by rozy: Apr 2 2009, 04:44 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:16 PM |
|