IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 131 132 133 134 135 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
MadutZ15
post Apr 2 2009, 05:00 PM
Post #1321

Musafir

Haaa...Deci primul meu vot a fost bun, la plesneala da' cu intuitie (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) Votez Jo.

PS: Rozy sper sa nu ne duci de nas, ca eu te-am mai crezut o data. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Apr 2 2009, 05:01 PM
Post #1322

Musafir

io vreau sa stiu de cine ai intrebat in prima seara.

+Quote Post
Jo
post Apr 2 2009, 05:03 PM
Post #1323

Musafir

Aoleu! Ia ce a prins rozica strategia cu declaratu politistului. Eu n-o cred nici moarta ca e police. Pentru simplul fapt ca eu nu-s mafia. Si dupa ce i-am zis ca teoria ei a chibritului cu smile-uri e infantila hop, a venit cu gogonata ca e police, ca asa e credibila!

Angel, stai bre, ca tre sa bage o strategie acum, sa se gandeasca bine de cine a intrebat in prima seara...

+Quote Post
rozy
post Apr 2 2009, 05:03 PM
Post #1324

Musafir

Tot de Jo,dar am fost dansata.Jo,cut the crap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pai cum se poate sa-ti dai seama de un om cand minte dupa miscarile mainilor,ale ochilor, uite asa am observat eu asta la Scorpi,si am observat inca de cand eram mafiot cu ea. Si daca se dovedeste ca Scorpi e si de data asta, vreau aplauze si plecaciuni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by rozy: Apr 2 2009, 05:05 PM

+Quote Post
Jo
post Apr 2 2009, 05:06 PM
Post #1325

Musafir

Eu sa cut the crap? Eu am impresia ca tu ai mers pe miza ca police e mort daca nu se declara nimeni, si ai zis sa incerci, ca doar a mai mers varianta asta si la scorpi si a dus de nas pe toata lumea. Normal, ce era sa zici, ca ai fost dansata, ca daca ziceai ca ai intrebat de altcineva iti trebuia o strategie. Hai, mergeti toti pe mana lu rozica si votati-ma, ca vad ca-i buna la dus de nas.

+Quote Post
rozy
post Apr 2 2009, 05:08 PM
Post #1326

Musafir

Jo,hai ca mai ai o leaca si faci ca Scorpi,care mai ca zicea ca Fanny a incurcat mesajele si ca ea nu e mafiot

A se vedea de la primul post de cum s-a facut zi,ca eram f hotarata pe cine votez, si am raspuns cand a intrebat Madut daca politistul e alive

This post has been edited by rozy: Apr 2 2009, 05:09 PM

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 2 2009, 05:09 PM
Post #1327

Musafir

Eu trebuie sa plec urgent vreo ora. Asa ca vorbim la 7. Scuze. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 2 2009, 05:10 PM
Post #1328

Musafir

Acu are rost sa mai zic ca tu procedezi exact ca in faimosul joc in care scorpi s-a declarat police fara sa fie si a ingropat-o pe albina nevinovata? Istoria se repeta... daca cetatenii onesti accepta galusca si de data asta, meritam sa ne matraseasca mafiotii.

+Quote Post
rozy
post Apr 2 2009, 05:14 PM
Post #1329

Musafir

Inainte de Scorpi am facut si eu figura asta,nu tre sa-mi amintesti de nimic. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Aaa,da si acum pun pariu ca vine Scorpi sa zica eu sunt striperita, cand de fapt nu poti sa stii cine e striparita sau nu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am asteptt reactia lui Scorpi cand o acuzam pe Jo,dar banuiesc ca si Scorpi stia ce asteapta politistul,asa ca n-a zis nik legat de asta

This post has been edited by rozy: Apr 2 2009, 05:18 PM

+Quote Post
Fanny
post Apr 2 2009, 05:27 PM
Post #1330

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

ce s-au inviorat emonicile mele azi! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)

+Quote Post

168 Pages V  « < 131 132 133 134 135 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 11:47 AM