![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Back
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
si eu sunt pe frecventa. m-aouc sa contorizez voturi de emonele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jo a adunat voturi de a rozy si madutza, iar rozy a adunat votul lui scorpi! sa vedem ce fac emonelele angel si jo |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ihaaaa...
Mai oameni, Rozy nu prea poate sa fie politist. Pai mai Rozy, daca erai politist de ce nu ne-ai spus ca Roxy e nevinovata, hm? Pentru ca toata lumea a considerat-o ca e mafiot cu tine. Roxy nu putea fi cu nimeni altcineva decat cu tine. Si tu ai lasat-o sa moara. Zau asa. De ce nu ai spus nimic? Poate isi regandea lumea voturile. Asta e 1. 2 e ca nu cred ca Jo e mafioata. Pentru ca nu are cu cine fi: nu poate fi nici cu Madutz si nici cun Angel zic eu. Si nici cu Roxana, ca Roxana a votat-o pe Jo. Iar eu nu sunt mafiot. E cam clar ca Jo nu e.. Nu, deci eu nu cred ca Rozy e politist. Nu-s convinsa sa-mi schimb votul. This post has been edited by scorpirescu: Apr 2 2009, 06:57 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaaa, e clar ca Jo nu e ,ca doar tu esti cinstita (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Pai si ti se pare ca eu am votat-o pe Roxi? Cum puteam sa o apar asa vehement(asa cum o aperi tu pe Jo),cand nu stiam nimic clar? Eu mi-am sustinut de la inceput banuielile,si adica tu si Jo. Jo e confirmata,si faptul ca tu nici macar nu clipesti la faptul ca eu sunt polititst nu face decat sa-mi confirme banuielile. Si gata cu vrajeala, ca nu am de ce sa va conving pe voi de nimic. Eu discut cu "baietii" buni,da? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, mai , is cetatean cinstit. Tocmai de aia nu cred ca Jo e vinovata. Spre deosebire de tine care ai lasat-o pe Roxy sa fie executata public, io ii spun lumii ca nu poate fi Jo.
Nu am intrebat daca ai votat-o pe Rozy. Am intrebat de ce ne-ai lasat sa o votam de mafiot. Daca erai politist trebuia sa-ti fie clar ca Roxy nu e mafioata, nu? Sinu ai spus absolut nimic. Nici macar ca sa ne mai gandim ... ai vazut ca te poti scoate daca ea are mai multe voturi ca tine si ai tacut! Si sunt tot mai convinsa acum ca minti. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum sa stiu mai exact ca Roxi nu e mafiot? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cum poti sti tu exact de Jo ca nu e? Hai ca esti comica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele, I'm sorry, da` eu nu poci sa ma paruiesc acum cu voi ca mi-e rau de numa. Rozy, chiar daca o sa sari ca nu-i adevarat si ma eschivez, sa stii ca e. O sa mai trec pe la calculator sa vad ce-ati scris, da` n-am energie sa ma zbat ca am o senzatie de puking de numa`...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca Roxy nu putea fi decat cu tine, de aia. Sau cu cine ai crezut ca ii Roxy? Chiar nu te-ai gandit deloc ca e ceva dubas cand toata lumea te credea mafiot cu ea sa spui?
Eu nu stiu ca Jo nu e mafiot, eu deduc ca Jo nu e mafiot. E cu totul alta treaba. aceeasi treaba care te da pe tine de gol. Sa citeasca si fetele in urma ce variante de pereche avea Roxy si Jo. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Corect,sa vina fetele(cinstite),eu cu ele discut (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai mie imi cade netu', o sa incerc sa mai citesc o data tot, sa vad ce si cum.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 11:01 AM |
|