![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
va bene.
Cu 3 voturi adunate, Jo isi tunde singura venele. Binenteles acum vine noaptea si emonicile ramase in joc se balanseaza de pe-un picior de altul. Noaptea trece in zbor, ca nah, emonicile nu prea reusesc sa doarma. (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/emos.gif) Totusi, cat pareau c-au atipit o alta crima s-a produs. Emonica Madutza a fost gasita strangulata cu sireturile de la basketi. Au ramas in joc Angel, Rozy si cu Scorpi. Cin sa fi produs actiunea condamnabila? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am intrebat de Scorpi,dar evident ca mi s-a dansat in poala (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Never the less....Votez Scorpi This post has been edited by rozy: Apr 2 2009, 08:21 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu spune: ai intrebat de mine si is mafiot, da?
Votez Rozy. Angel, ai grija ca minte. Nu e politist. Eu nu sunt mafiot. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai Scorpi,cum sa intreb cand mi-ai dansat? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si daca nu stii sigur ... ce motiv ai avut sa votezi asa fara nici o explicatie? Mi-e clar ca minti.
N-ai avut nici cel mai mic dubiu sa alegi dintre mine si Angel. Normal. Dar eu nu sunt mafiot si tocmai de aia stiu ca tu esti! Te tii tare ce-i drept. felicitari. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai bre, de ce ati lasat pe umerii mei decizia? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
votez scorpi , daca m-a pacalit rozy o felicit de pe acum, dar sper sa nu fie cazul. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si tu care o aparai pe Jo fara sa eziti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Angel,say something |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt absolut sigura ca ai fost tu cu Roxy. Tot nu mi-ai spus de ce ne-ai lasat sa o matrasim, politistule. mda. Angel, ai grija.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai mai Scorpi,zau daca ai vreo logica. Cum sa iau apararea cuiva despre care nu stiu nimic? Ar fi putut fi cu Madut de exemplu. Eu am avut opinia mea,voi a voastra....care-i problema?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am aparat-o pe Jo, bre. Esti culmea. Tu spuneai ca Jo e cu mine... Ei bine, nu avea cum. Imi tot scoti asta pe gat.
In fine, inchideti jocul si o sa vedeti ca Rozy e. Imi pare rau, Angel, ca nu vrei sa citesti in urma. Ai fi vazut si tu. Chiar nu te pricep. De ce nu vrei sa citesti? pricepe ca nu is mafiot! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:16 AM |
|