![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bla bla bla. Hai sa inchidem ca nu mai are rost (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu, Rozy, daca Roxy nu era cu tine atunci nu era mafiot DELOC! Normal ca nu vrei sa pricepi, o tot dai invartita ca nu aveai de unde sa stii. Mda.. optiunea noastra ...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ar fi putut fi cu Madut. Acum asta-i problema ta? Ca nu am sarit in apararea lu Roxi? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai daca mai e un mafiot nu trebea sa se incheie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) scuzee
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oare chiar nu se vede ca am ramas eu alive fiind cam singurul tap ispasitor? ca doara nu puteai da vina pe Madutz sau Angel, nu?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba creca da.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Nop Scorpi,tu m-ai lasat in viata ca sa poti spune ca mint (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by rozy: Apr 2 2009, 08:40 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz a votat-o pe Roxa .. cum sa fie ea? Daca era cu Roxa, Madutz te vota pe tine. Roxana numai cu tine putea fi, te faci ca nu vezi.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madut a votat-o pe Angel
Bai nu trebuia sa se termine jocul? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) This post has been edited by rozy: Apr 2 2009, 08:42 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda.. oare nu mi-ar fi fost mai simplu sa o conving pe Madutz ca Angel era cu Jo? ce.. s-au votat cumva intre ele Jo si Angel?
No, in fine, daca lumea nu vrea sa citeasca .. asta e. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
acum vazui si votul ultim.
Emonicile Rozy si Angel descopera ca Scorpy nu e tru si o fac haitei pentru ciorba. Rozy- politai Kary- doctor Jo si Scorpi - mafiot restul cetateni onesti |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:54 AM |
|