![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci...eu incepusem sa cred ca Angelu' e mafiot si ca voi va certati, da' nu'i gaseam pereche.
PS: Scorpi vad ca de cate ori esti mafiot nu te conving cu pledoariile mele, sa tin minte asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum astept aplauzele pt descoperirea ticurilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar le meriti Rozy (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai fetelor, mie nu-mi place jocu' cu stripperu'.
Felicitari Rozy. Trebuia sa raman la prima nominalizare. Felicitari si tie Scorpi, c-ai luptat! Ma bag la urmatoru' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, ticaloasa, nu ai vrut deloc sa te uiti la Angel, nu? Scorpi Scorpi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ba. nu ma mai puneti mafiot. Pe cuvant ca refuz sa joc daca ma mai puneti mafiot. Am obosit, nu vedeti ca nu-mi iese nimic? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz, in tot jocul asta mie mi s-a parut ca tu ai fost singura care s-a inclinat dupa bataia vantului.
Rozy, stima si respectul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat sa felicit si povestitoarea pentru idee!
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu ba n-am fost, ba mi-a cazut netu' (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Da' la primul vot, dat ce-i drept la plesneala am nimerit-o. Si Scorpi, de acum cand te iei de mine, clar esti mafiot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine se inscrie la urmatorul?
|
|
|
![]() ![]() |