![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce nu jucati mafia cu mine? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) E ultima mea mafia (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Cred ca pentru ca suntem toate concentrate pe venirea (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) -ului |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary nu pot...nu mai stau acasa, iar scoala si pregatiri si va incurc. De acum cred ca dupa bac. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
stai ca mai e si vacanta de Pasti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' tu Fanny nu te bagi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Io? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Am o perioada foarte incarcata la munca, incat riscati sa nu ma prindeti nici daca dati cu tunul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io ma bag desi is rupta de oboseala, da vadio. Di ce ultima, kary? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai vineri dimineata plec in mini vacanta, de acolo luni noaptea am avion spre Romania... Sooo ultima pana in viitorul destul de indepartat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca lista ramane la fel am fi: Roxa Angel Lili(?azi/maine) Lexie Rozy Kary Scorpi |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
barem un povestitor mai trebe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, da Albina ce tot face? Ca io vreu sa o omor. Ia va rog sa o aduceti aci vre nu vre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si de povestitor tare as vrea sa aud o poveste a lui Dr. wise. albina, Dr_wise plizzz hai ca apoi pleaca karuy si cine stie cand mai jiucam. This post has been edited by scorpirescu: Apr 8 2009, 12:50 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:50 PM |
|