![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
omoriti-ma! O SA VA BINTUI PE TOATE CELE CARE MA VOTATI! NU VETI SCAPA DE MINE NICAIERI! PAZEA
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pot inchide? Ca dupa numaratoarea mea s-a votat.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
paai Maat, daca Angel se da politist cine e adevaratul politist, hm?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
DA, DOCTORE, AI GRIJA DE ANJEL CIT MAFIOTII NE OMOARA PE TOTI! INCLUSIV PE POLITIST1 ASA VA TREBUIE!
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Normal ca asta crezi! Eu + Oricine, cum ai zis mai demult, insa si de data asta ca de multe alte dati nu e asa...
Si la mine pica Albi pe post de mafiot... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Uof si cand te gandesti ca eu o exclusesem pe Maat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ca ma gandeam ca joaca si ea implicat cum joaca Kary... eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Unde-i Invi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
cum asa unde sunt? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Te-ai gimdit vreidata scorpi ca anjel nu e politist dar vrea sa ma scoata di n joc pentru ca stie ca eu stiu cine e ea si cine e sora ei despre care nu vorbeste niomic!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda, sigur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Io astept ca doctorul sa taca chitic si sa isi faca datoria sa ma slaveze noaptea urmatoare si sa speram ca nu ii sta gandul la stripteuze Daca votam toti sa incheiam tura repede repede poate avem sansa sa il bunghim rapid si pe al doilea mafiot in seara asta. In caz ca mor totusi, banuielile mele se indreapta fie spre Lilisor fie spre scorpirescu. |
|
|
![]()
|
|
vrea sa ma omoare ca sa imi inchida gura! dar cum n \u e mafiot (altfel ma omora azi-noapte) si nici politist sa ma prinda, o da cotita!:LOL: crezi ca nu stium anjel|hahahaa! stiu tot!
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se mai gandeste careva? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:21 AM |
|