![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost informata ca joaca si Albi (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Hai bre' cu un povestitor! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am intrebat pe Szi, dar Szi nu povesteste cu scorpirescu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu nimeni nu ne vrea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Singura solutie ar fi ca una dintre noi sa povesteasca... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi mai pot juca, de maine am si eu mini-vacanta si nu sed in preajma unui computer.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
m-a invitat Kary in cusca cu vipere. sa va spun puveste. Nu muriti si nu dispareti pana nu incep. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny e cea mai dragutza din lume!
Scorpirescu linge monitoare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by scorpirescu: Apr 8 2009, 02:46 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
O tulescu spre casa. Sper ca pana la 6 sa pot da drumul la joaca intre pici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu plec cu picea-n parc, dar la 19:30 sunt inapoi.
|
|
|
![]()
|
|
iertat sa-mi fie, dar cred ca mi-am uitat messengerul deschis la serviciu. Prin urmare toate mesajele primite de la voi n-au ajuns la mine, ci la birou. Deja colegii mei isi inchipuie ca pun la cale crime si pedepse in timpul liber. nici nu vreau sa ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
ma trimiteti-mi odata raspunsurile. de data asta pe PM, va rog! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Te trezesti ca iti vor trimite politia la usa...
Hai mafioatelor trimite'ti datele repede repede sa incepem pana nu ne'o aresteaza pe Fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:26 PM |
|