IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 141 142 143 144 145 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
albinuza
post Apr 8 2009, 09:00 PM
Post #1421

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

E grav! E foarte grav! E o incalcare crunta a regulamentului!
Cine era invidioasa pe Lexie? Cine a facut asa o faradelege?
Lexie, rest in peace my dear (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Apr 8 2009, 09:07 PM
Post #1422

Musafir

Roxi,si nu te-ai gandit ca Fanny a asteptat tocmai ca eu( sau altii care nu mai erau ) sa fiu exclusa din lista suspectilor? Daca se incepea mai devreme,se stia sigur ca eu nu sunt. Asa........... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 8 2009, 09:07 PM
Post #1423

Musafir

Kary io sa iti zic sincer te banuiesc pe tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Inca nu am explicatii concludente pentru instinctul meu, dar sa vedem ce se mai intampla pe parcurs.

+Quote Post
Fanny
post Apr 8 2009, 09:14 PM
Post #1424

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Bai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ati innebunit? Orice invinuire privind intarzierea jocului mi se adreseaza. Ca m-am verificat de mesaje, am descoperit boacana cu YM-ul, am incercat sa dreg busuiocul si-am tulit-o la dentist. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Acusica m-am intors si-am pus cap la cap datele primite pe parcurs de la voi. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 8 2009, 09:14 PM
Post #1425

Musafir

Angelu' esti libera sa ma banui dar iar ai sa urmezi pista gresita si mafiotii vor dansa din burice pe dupa colturi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Nu's nici tura asta, am patit ca Madutz chiar ma asteptam sa fiu ma pregatisem pentru eventualitatea asta si spre fericirea mea nu's si nu's ce bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angelu nici tu nu ai fost de ceva timp mafiot (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar eu deocamdata ma gandesc la cuplu Rozy-Lili. Ca amandoua erau disparute si daca macar una dintre ele ar fi fost ar fi vorbit pentru amandoua. Sooo ori sunt mafioate dar impreuna , ori au alt rol important.

Raman Albi, Scorpi ( care hop o disparut) Roxa si Angelu. Scorpi abia ce a fost, in ultimele povesti a lu Fanny tot o fost mafiot dar nah nimic nu e exclus asta am invatat la mafia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albi si ea tot o fost mafioata dar parca nu in povestile lu Fanny asa ca tare bine parca i'ar sta mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxa nu fu niciodata mafioata de la reintoarcerea la Mafia asa ca i'a cam venit randu'. Angelu cum spuneam nu ai mai fost demult.

Shit toti sunteti posibili mafioti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 8 2009, 09:20 PM
Post #1426

Musafir

Mmm, Lilisor o fi,,,da' nu cu mine (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 8 2009, 09:23 PM
Post #1427

Musafir

Na ca o aparut (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Kary iar incepe cu strategia ei 'ala care ii banuieste pe toti nu poate fi mafiot ca nu are cu cine' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Motiv pentru care te pun in capul listei de suspecti. Ai declasat-o la faza asta pe Lilisor care era in capul listei asa din oficiu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In ce o priveste pe Angel sunt retinuta .. sa vedem ce se mai intampla pe aici.
Roxi este pe locul 3 cu posibilitate de a migra catre primele locuri.
In ce le priveste pe surorile cucuiete, deocamdata le las la coada .. nu prea cred ca is mafioate.
A, Kary, tare mi-e ca Fanny a tras rolurile la sorti sau cumva nu cred ca si-a facut ea multe calcule si nici nu cred ca s-a asteptat dupa cineva anume. Vad ca Lilisor inca nu-i pe aci, deci ...

Spuneti drept ca v-o fost ciuda pe Lexie ca si-o cumparat rochita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by scorpirescu: Apr 8 2009, 09:25 PM

+Quote Post
kary_pink
post Apr 8 2009, 09:28 PM
Post #1428

Musafir

No bine: Roxa a sarit si ea dupa mine pe Rozy, Scorpi si ea dupa Angel pac pe mine. Bre' io cred ca m'am cam prins (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si pentru cele cu banuieli spre mine exista optiunea votez asa ca sariti si puneti'ma la zid ca io m'am obisnuit cu acuze si ma apar pana la urma...

+Quote Post
angeldust
post Apr 8 2009, 09:30 PM
Post #1429

Musafir

Da, cam suspect cum a sarit Roxa si ea hop tzop pe Rozy (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 8 2009, 09:32 PM
Post #1430

Musafir

Scorpirescu nu mai e mafiot, no (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ca sa dedea cu dosu de pamant pana ii schimba Fanny rolul daca se gandea sa-l puna mafiot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

168 Pages V  « < 141 142 143 144 145 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:41 PM