![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
E grav! E foarte grav! E o incalcare crunta a regulamentului!
Cine era invidioasa pe Lexie? Cine a facut asa o faradelege? Lexie, rest in peace my dear (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi,si nu te-ai gandit ca Fanny a asteptat tocmai ca eu( sau altii care nu mai erau ) sa fiu exclusa din lista suspectilor? Daca se incepea mai devreme,se stia sigur ca eu nu sunt. Asa........... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary io sa iti zic sincer te banuiesc pe tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Inca nu am explicatii concludente pentru instinctul meu, dar sa vedem ce se mai intampla pe parcurs. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Bai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ati innebunit? Orice invinuire privind intarzierea jocului mi se adreseaza. Ca m-am verificat de mesaje, am descoperit boacana cu YM-ul, am incercat sa dreg busuiocul si-am tulit-o la dentist. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Acusica m-am intors si-am pus cap la cap datele primite pe parcurs de la voi. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu' esti libera sa ma banui dar iar ai sa urmezi pista gresita si mafiotii vor dansa din burice pe dupa colturi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Nu's nici tura asta, am patit ca Madutz chiar ma asteptam sa fiu ma pregatisem pentru eventualitatea asta si spre fericirea mea nu's si nu's ce bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angelu nici tu nu ai fost de ceva timp mafiot (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar eu deocamdata ma gandesc la cuplu Rozy-Lili. Ca amandoua erau disparute si daca macar una dintre ele ar fi fost ar fi vorbit pentru amandoua. Sooo ori sunt mafioate dar impreuna , ori au alt rol important. Raman Albi, Scorpi ( care hop o disparut) Roxa si Angelu. Scorpi abia ce a fost, in ultimele povesti a lu Fanny tot o fost mafiot dar nah nimic nu e exclus asta am invatat la mafia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albi si ea tot o fost mafioata dar parca nu in povestile lu Fanny asa ca tare bine parca i'ar sta mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxa nu fu niciodata mafioata de la reintoarcerea la Mafia asa ca i'a cam venit randu'. Angelu cum spuneam nu ai mai fost demult. Shit toti sunteti posibili mafioti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mmm, Lilisor o fi,,,da' nu cu mine (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na ca o aparut (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Kary iar incepe cu strategia ei 'ala care ii banuieste pe toti nu poate fi mafiot ca nu are cu cine' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Motiv pentru care te pun in capul listei de suspecti. Ai declasat-o la faza asta pe Lilisor care era in capul listei asa din oficiu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In ce o priveste pe Angel sunt retinuta .. sa vedem ce se mai intampla pe aici. Roxi este pe locul 3 cu posibilitate de a migra catre primele locuri. In ce le priveste pe surorile cucuiete, deocamdata le las la coada .. nu prea cred ca is mafioate. A, Kary, tare mi-e ca Fanny a tras rolurile la sorti sau cumva nu cred ca si-a facut ea multe calcule si nici nu cred ca s-a asteptat dupa cineva anume. Vad ca Lilisor inca nu-i pe aci, deci ... Spuneti drept ca v-o fost ciuda pe Lexie ca si-o cumparat rochita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by scorpirescu: Apr 8 2009, 09:25 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
No bine: Roxa a sarit si ea dupa mine pe Rozy, Scorpi si ea dupa Angel pac pe mine. Bre' io cred ca m'am cam prins (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si pentru cele cu banuieli spre mine exista optiunea votez asa ca sariti si puneti'ma la zid ca io m'am obisnuit cu acuze si ma apar pana la urma... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, cam suspect cum a sarit Roxa si ea hop tzop pe Rozy (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpirescu nu mai e mafiot, no (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ca sa dedea cu dosu de pamant pana ii schimba Fanny rolul daca se gandea sa-l puna mafiot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:41 PM |
|