![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Voturile le adun dimineata devreme adica ora 8- inainte sa fug la treburi, in cazul in care o sa mi le lasati. Daca nu, asteptati voi povestitorul pana la amiaza! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si asteptati cuminti, fara sa dati cu rosii, ca stiu sa ma feresc! (IMG:style_emoticons/default/tomato.gif)
Pup mafioatele mici! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
OK, pus ardeii umpluti pe foc.
Ca sa ma iau dupa primul instinct, o banuiesc pe Lilisor. Chestia este ca o banuiam cu Roxi. Acum mi.s un pic in ceata. As crede ca este Scopri sau Rozi. Roxana nu cred ca arunca un vot asa de repede asupra partenerei ei. Dar daca tin cont de faptul ca Lilisor nu era tocami in capul listei de suspecti la nimeni, putea sa faca asta! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Lilisor e cap de lista! Rozi, iar mi se pare ciudata. Da, bag si eu schema cu aparutul pe aici. Parca prea a inceput jocul imediat ce a aparut Rozy. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma duc sa fac o baie si revin.... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
O daaaa,ati prins firul intrigii (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)
This post has been edited by rozy: Apr 8 2009, 10:11 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pare ca se instiga si apoi tiptil se paraseste locul de joaca, se fac pauze, se asteapta dupa cortine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei pauze...pai lumea mai face si altceva
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, tu mama nu zici nimic? Pentru ca avand in vedere ca nu ai nici o parere ... ai putea fi cu oricare dintre fete. Si astfel cu cea mai mare probabilitate de a fi mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma gandeam sa las votul inainte sa ma culc, dar tre sa aud intai si ce ai tu de spus. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albinutzo dar de kary nu zici nimic?
Ca iote cum se agita ea toata toata, exact ca atunci cand e mafioata. Pe ea de ce ai scos-o complet din schema? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cine? Io ma agit? De abia daca am scris 2 cuvvinte! Si nu o scot din lista, asa cum nu scot pe nimeni.
Daca e sa o luam asa nici pe tine nu te-am pomenit. Nu cumva suntem impreuna? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Stati sa mai citesc o data si revin. Parerea mea e ca nu se vor lasa toate voturile in seara asta! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tre sa-l las ca maniana scoalaaaa
Votez Kary. Maine ajung pe la 16.30 acasa This post has been edited by rozy: Apr 8 2009, 10:42 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, dupa toate socotelile mele imi iese Lilisor ca ar putea fi numa cu Angel. Si cum tind sa cred ca Angel nu e ... inseamna ca nici Lili nu e.
Mai raman vreo 3 cupluri posibile si Albi e in toate trei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , respectiv Albi-Rozy, Albi-Roxi si Albi-Kary. E doar asa o prima socoteala.. mai astept. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:24 AM |
|