IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 144 145 146 147 148 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
kary_pink
post Apr 8 2009, 10:47 PM
Post #1451

Musafir

Ei da Angel mereu imi aplicati asta cu agiteala si mereu v'ati inselat. Nu's bre mafiot, serios!

Ce sa va zic, ma cam puneti pe ganduri tu si Scorpi, instigati pe aici si apoi asteptati sa vedeti care ce cum zice.

Si Rozy nu inteleg ce sari tu in apararea lumii cu pauze ca nu ma refeream la tine, tu abia ce scrise'si (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

QUOTE(scorpirescu @ Apr 8 2009, 10:33 PM) *
Angel, tu mama nu zici nimic? Pentru ca avand in vedere ca nu ai nici o parere ... ai putea fi cu oricare dintre fete. Si astfel cu cea mai mare probabilitate de a fi mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Scorpi hotarasta'te ori o banui pe Angel ori ba (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) La 5 minute dupa postul asta ti'ai schimbat schema.
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 8 2009, 10:48 PM
Post #1452

Musafir

Nu, bre, noi instigam pe aici ca sa vedem ce declara lumea si sa ne facem niste idei despre cine ar trebui sa fie mafiotii. Acum nu stiu, zau tu incepi sa te legi de absolut tot ce spune careva: daca nu erai prezent vai ca nu erai, daca incepi sa intrebi in stanga in dreapta ca de ce intrebi, daca te banuie pe tine de ce te banuie. Ca asa se joaca, bre. Si tu incepi sa joci din ce in ce mai precipitat. Tare mi-e ca las un vot pe tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
kary_pink
post Apr 8 2009, 10:49 PM
Post #1453

Musafir

Rozy te inseli cu votul ala si ii pacat ca nu mi's mafiot...

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 8 2009, 10:51 PM
Post #1454

Musafir

Am spus sa zica si Angel ceva ca tocmai imi scrisesem pe hartiuta cuplurile posibile in functie de ce declarase fiecare pe aici si Angel aparea in cele mai multe tocmai pentru ca nu spusese mai nimic. la fel si Albi.

In ce priveste persoanele suspecte.. pana acum am unu: tu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 8 2009, 10:53 PM
Post #1455

Musafir

Voi care bre? Voi mafiotii? Tu si Angelu? Ca prea ai sarit pe ea si mai apoi fara ca ea sa'ti raspunda ai scos'o din schema. Si eu nu cred ca am acuzat pe nimeni, am reactionat la ce a spus si facut fiecare si am intrebat ca un bun cetatean ce's (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Angel aparea in toate cuplurile tocmai pentru ca nu spuses nimic dar mai apoi ai scos'o fara sa spuna nimic bun asa. Bre daca esti cetatean vezi ca iar te agati de un om nevinovat care doar se agita sa prinda mafiotii.

+Quote Post
angeldust
post Apr 8 2009, 10:54 PM
Post #1456

Musafir

Noah hai ca te-am lasat destul sa joci Kary (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Am intrebat de tine si cica esti mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dupa calculele mele ai putea fi cu Albinutza, Rox sau Lilisor care nu o zis nimic.

Doctoru sa imi salveze curu la noapte daca nu e ocupat.

Votez Kary si ma duc la nani.

P.S. Am zis sa nu ma mai puneti politist ca iar se termina jocu prea repede (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
scorpirescu
Post #1457

Musafir

N-am sarit, bre, pe ea? Unde vezi ca am sarit? Gizz

+Quote Post
kary_pink
Post #1458

Musafir

Voteaza'ma Scorpi si tu si cu asta basta dar tare o sa'mi para rau cand mafiotii vor castiga la final doar pentru ca sunt aruncati la zid oameni cinstiti (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 8 2009, 10:56 PM
Post #1459

Musafir

Normal ca te votez. tocmai te-a descoprit politistu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Amu ce mai zici?

Votez Kary.

Si banuiala mea e ca esti cu Lilisor.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 8 2009, 10:59 PM
Post #1460

Musafir

Ce esti tu Angel????????????????????????Politist?????????????????? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Hai ca asta o fost tare asa din prima, se vede ca Angel din lipsa de scheme concrete jocurile trecute s'o gandit acu' sa iasa la inaintare ca'i politist. Angel esti mafioata pentru ca eu sunt politist si am fost tinuta ocupata.

Daca vreti credeti daca nu lasati mafioata sa va joace pe fata. Nu pot sa creddddddddddddddddddddddddddddddddddddd (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Innebunesc...

Si cred ca Scorpi este partenera ei ca prea s'au sustinut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

168 Pages V  « < 144 145 146 147 148 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 06:36 AM